İyi işlemci ve kötü ekran kartı beraber çalışır mı?

TheDemr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben oyunlarda grafik ve görünüşten çok performansa önem veriyorum. Yakın zamanda da bilgisayar toplayacağım. Bilgisayarda çok iyi bir işlemci ve kötü bir ekran kartı alsam da bir sorun olur mu?

Merhaba, ben oyunlarda grafik ve görünüşten çok performansa önem veriyorum. Yakın zamanda da bilgisayar toplayacağım. Bilgisayarda çok iyi bir işlemci ve kötü bir ekran kartı alsam da bir sorun olur mu?

Darboğaz yapar yani ekran kartı ile işlemci tam performans çalışmaz.

İkisini dengeli alsan daha iyi performans alırsın. İşlemcin iyi diye performans demek değil ki oynayacağın oyunlara, alacağın işlemci ve ekran kartına göre değişir.

Çok iyi bir işlemci almak yerine işlemciden biraz kısıp ekran kartını da o seviyeye getirmen daha iyi olur. Bütçen nedir?

Madem performansa önem veriyorsunuz neden işlemci ve ekran kartına eşit derecede önem vermiyorsunuz.

Olmaz darboğaz yapar ekran kartı işlemciye yetişemez ikisinde birbirene yakın performansta olması gerekir. Bütçe verin işlemci ekran kartı kombosu önerelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı