Merhaba, ben oyunlarda grafik ve görünüşten çok performansa önem veriyorum. Yakın zamanda da bilgisayar toplayacağım. Bilgisayarda çok iyi bir işlemci ve kötü bir ekran kartı alsam da bir sorun olur mu?
Merhaba, ben oyunlarda grafik ve görünüşten çok performansa önem veriyorum. Yakın zamanda da bilgisayar toplayacağım. Bilgisayarda çok iyi bir işlemci ve kötü bir ekran kartı alsam da bir sorun olur mu?
Madem performansa önem veriyorsunuz neden işlemci ve ekran kartına eşit derecede önem vermiyorsunuz.Merhaba, ben oyunlarda grafik ve görünüşten çok performansa önem veriyorum. Yakın zamanda da bilgisayar toplayacağım. Bilgisayarda çok iyi bir işlemci ve kötü bir ekran kartı alsam da bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.