Sosyal'in saati bir saat geri bildiğim kadarıyla. Saat dilimi UTC+2 olarak ayarlı.Sanırsam iyi bir gecikme söz konusu şu an Sosyal'de. Ah o bildirim bir gelseydi iyiydi de
Eki Görüntüle 771100
Sosyal'in saati bir saat geri bildiğim kadarıyla. Saat dilimi UTC+2 olarak ayarlı.Sanırsam iyi bir gecikme söz konusu şu an Sosyal'de. Ah o bildirim bir gelseydi iyiydi de
Eki Görüntüle 771100
9 Aralık mı bugün ya? Ne ara ekim bitti...Sanırsam iyi bir gecikme söz konusu şu an Sosyal'de. Ah o bildirim bir gelseydi iyiydi de
Eki Görüntüle 771100
Anladım hocam o halde 01.00 bekleyeceğiz desenize. Neyse ya artık bakarız ve bekleriz.Sosyal'in saati bir saat geri bildiğim kadarıyla. Saat dilimi UTC+2 olarak ayarlı.
Ban atmak için güzel bir gün ve konu (!).Tüm mesajları okumadım ama bu arkadaşın olayı nedir? Modların çoğu bu konuda.
Tüm mesajları okumadım ama bu arkadaşın olayı nedir? Modların çoğu bu konuda.
Technopat Utku Girgin altın tatil fırsatı 1 haftalık doğum günü Hawai tatili(!)Ban atmak için güzel bir gün ve konu(!)
Doğum günü kutlaması eğlenceli. Mavi ekran çözerken o kadar uğraşıyor, biz de kutlarken azıcık uğraşalım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.