Daha fazla
Çöşnük, Fırat vardı galiba.
Oralar Merkez'de kaldı. Battalgazi kısmı artık oralar. Ben Bostanbaşı taraflarına yakınım açıkçası.![]()
Evet sırada 10.000 beğeni ve 10.000 mesaj var. Ondan sonra da artık rütbemiz yıllar geçtikçe artacak. Bir gün "Yottapat!" olma dileğiyle.Hedefiniz olan 100 çözüme ulaşmışsınız. Tebrikler. Uzun süre bizimle olmanız dileğiyle![]()
Artık burada da o eski günler kalmadı ne yazık ki. Artık pestili yapmayı bırakın millet ne olduğunu bilmez hale gelmiş. Ben halimden memnunum en azından o eski günleri görebildim diyorum fakat şimdiki nesile gerçekten üzülüyorum. Neyse bir gün her şey iyi olur inşallah.Ben Denizli'de oturuyorum. Ama güzel şehirdir, çatılardan pestil aşırmak, topaç oynamak, gün kurusu özledik be.
Burada onu görseler bozuk kayısı diye çöpe atarlar.
Umarım hocam.Artık burada da o eski günler kalmadı ne yazık ki. Artık pestili yapmayı bırakın millet ne olduğunu bilmez hale gelmiş. Ben halimden memnunum en azından o eski günleri görebildim diyorum fakat şimdiki nesile gerçekten üzülüyorum. Neyse bir gün her şey iyi olur inşallah.
Yottapat! Olunca bir şey olmadığını baştan söyleyeyim, ümitlenmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.