İyi ki doğdun @Enes3078

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum günün kutlu olsun @Enes3078 ab 🥳
Bu şarkı da benden:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Çaktırmayın. Yanlışlıkla earrape hamsi koydum tavaya linki bırakmışım :D

Son düzenleme:
Oralar Merkez'de kaldı. Battalgazi kısmı artık oralar. Ben Bostanbaşı taraflarına yakınım açıkçası. :)

Ben Denizli'de oturuyorum. Ama guzel şehirdir, çatılardan pestil aşırmak, topaç oynamak, gün kurusu ozledik be.
Burada onu görseler bozuk kayısı diye çöpe atarlar.

Hedefiniz olan 100 çözüme ulaşmışsınız. Tebrikler. Uzun süre bizimle olmanız dileğiyle 😍
Evet sırada 10.000 beğeni ve 10.000 mesaj var. Ondan sonra da artık rütbemiz yıllar geçtikçe artacak. Bir gün "Yottapat!" olma dileğiyle.

Ben Denizli'de oturuyorum. Ama güzel şehirdir, çatılardan pestil aşırmak, topaç oynamak, gün kurusu özledik be.
Burada onu görseler bozuk kayısı diye çöpe atarlar.
Artık burada da o eski günler kalmadı ne yazık ki. Artık pestili yapmayı bırakın millet ne olduğunu bilmez hale gelmiş. Ben halimden memnunum en azından o eski günleri görebildim diyorum fakat şimdiki nesile gerçekten üzülüyorum. Neyse bir gün her şey iyi olur inşallah.

Artık burada da o eski günler kalmadı ne yazık ki. Artık pestili yapmayı bırakın millet ne olduğunu bilmez hale gelmiş. Ben halimden memnunum en azından o eski günleri görebildim diyorum fakat şimdiki nesile gerçekten üzülüyorum. Neyse bir gün her şey iyi olur inşallah.
Umarım hocam.

Bu arada artık 18 diye gözüküyor. Cidden çok tuhaf hissettirdi. Bakalım 18 nasıl geçecek...

1607508626989.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı