- Makaleler
- 149
Kutla, kutla. Hemen tatil dağıtmaya geliyor. Mesleği ikinci plana at..
Deve tuncay arkadaşımız için çok geç hocam.
Kutla, kutla. Hemen tatil dağıtmaya geliyor. Mesleği ikinci plana at..
İş Bankası?
Hocam ben açsam sorun olur mu peki? O kadar adaşız değil mi?23 Aralık benimkisi, konu açarsan sana 1 yıl tatil. Hem de bembeleş.
Enes Bey kesinlikle doğum günlerinde pasta yemeden, sadece doğum günü kutlayıp, giden insanlardan. Eminim buna XD.23 Aralık benimkisi, konu açarsan sana 1 yıl tatil. Hem de bembeleş.
1000 TL nakit gibi bir şey veriyor sanırsam.
![]()
Kampanyalar | Türkiye İş Bankası A.Ş.
İş Bankası müşterileri için özel olarak hazırlanan tüm Bireysel Kampanyalara ulaşmak ve en güncel kampanyaları görüntülemek için hemen tıklayın!www.isbank.com.tr
Yok yahu gerek yok, ben kendime no 0 pasta alıyorum yetiyor.
Ben ihaleyi aldım bile.Hocam ben açsam sorun olur mu peki? O kadar adaşız değil mi?![]()
Konuyu pek dağıtmayalım. Sadece 18 hissettiren en önemli şeylerden biri kendi hesabınıza sahip olmak ve özgür olmak. Kampanyalarla, kredilerle falan alakası yok yani.1000 TL gibi bir şey veriyor sanırsam.
![]()
Kampanyalar | Türkiye İş Bankası A.Ş.
İş Bankası müşterileri için özel olarak hazırlanan tüm Bireysel Kampanyalara ulaşmak ve en güncel kampanyaları görüntülemek için hemen tıklayın!www.isbank.com.tr
![]()
İş Bankası Maximum mobil doğumgününe özel 1000 TL faizsiz TNA fırsatı | DonanımHaber Forum
Doğum gününe özel 5 ay geri ödemeli faizsiz komisyonsuz avans imkanı. Şu an için Mart ayında doğanlar faydalanabiliyor. Kampanya kuralları Kampanyayaforum.donanimhaber.com
Enes kapa kulağını.Bundan başka, sinemadaki 18+ filmler var. İki kişiyle "zevkli" kısmı orası.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.