aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 19 Ekim 2020 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben ?
xClaush Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 494 Çözümler 3 19 Ekim 2020 #12 Fallout 4'ün NV modu hakkında bilgisi olan var mı?
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 19 Ekim 2020 #13 aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben? Genişletmek için tıkla... Hocanın aim iyiymiş.
aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben? Genişletmek için tıkla... Hocanın aim iyiymiş.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #14 Onur Altuğ Sever dedi: Birçok oyuncuya göre serinin en iyi oyunu olarak kabul edilen Fallout: New Vegas artık 10 yaşında. Fallout: New Vegas'ın 10. yaşı kutlu olsun. Eki Görüntüle 707555 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En sevdiğim RPG ah be senle 450 saat geçirdik sen ne güzel şeysin öyle Skyrim RPG sananlar seni bir oynasa keşke. Divine dedi: Arkadaşlar merakımdan soruyorum ilk başta köylülere yardım yerine barut çetesine yardım eden var mı? Genişletmek için tıkla... Save alıp ikisini de yap.
Onur Altuğ Sever dedi: Birçok oyuncuya göre serinin en iyi oyunu olarak kabul edilen Fallout: New Vegas artık 10 yaşında. Fallout: New Vegas'ın 10. yaşı kutlu olsun. Eki Görüntüle 707555 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En sevdiğim RPG ah be senle 450 saat geçirdik sen ne güzel şeysin öyle Skyrim RPG sananlar seni bir oynasa keşke. Divine dedi: Arkadaşlar merakımdan soruyorum ilk başta köylülere yardım yerine barut çetesine yardım eden var mı? Genişletmek için tıkla... Save alıp ikisini de yap.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 19 Ekim 2020 #15 xClaush dedi: Fallout 4'ün NV modu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 1 saat önce yeni video paylaşmışlar. Bildiğim kadarıyla henüz bitmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben ? Genişletmek için tıkla... Onun konusu burada: Lazer tabancası ile cin çıkaran hoca - Technopat Sosyal
xClaush dedi: Fallout 4'ün NV modu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 1 saat önce yeni video paylaşmışlar. Bildiğim kadarıyla henüz bitmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne izledim ben ? Genişletmek için tıkla... Onun konusu burada: Lazer tabancası ile cin çıkaran hoca - Technopat Sosyal
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 19 Ekim 2020 #16 Onur Altuğ Sever dedi: Birçok oyuncuya göre serinin en iyi oyunu olarak kabul edilen Fallout: New Vegas artık 10 yaşında. Fallout: New Vegas'ın 10. yaşı kutlu olsun. Eki Görüntüle 707555 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fallout New Vegas konusu açılmışken, sorunsuz türkçe yama arıyorum bu oyun için. Nereden bulabilirim?
Onur Altuğ Sever dedi: Birçok oyuncuya göre serinin en iyi oyunu olarak kabul edilen Fallout: New Vegas artık 10 yaşında. Fallout: New Vegas'ın 10. yaşı kutlu olsun. Eki Görüntüle 707555 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fallout New Vegas konusu açılmışken, sorunsuz türkçe yama arıyorum bu oyun için. Nereden bulabilirim?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 19 Ekim 2020 #17 fatihylmzz dedi: Fallout New Vegas konusu açılmışken, sorunsuz Türkçe yama arıyorum bu oyun için. Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun Çeviri'de vardı, eğer kaldırılmadıysa oradakini tavsiye ederim. Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Görev Açıklamaları % 100 Notlar % 100 Terminaller % 100 Diyaloglar % 100 Altyazılar % 100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından adına oyunceviri.net
fatihylmzz dedi: Fallout New Vegas konusu açılmışken, sorunsuz Türkçe yama arıyorum bu oyun için. Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun Çeviri'de vardı, eğer kaldırılmadıysa oradakini tavsiye ederim. Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler % 100 Görev Açıklamaları % 100 Notlar % 100 Terminaller % 100 Diyaloglar % 100 Altyazılar % 100 Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından adına oyunceviri.net
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 19 Ekim 2020 #18 Onur Altuğ Sever dedi: Oyunçeviri'de vardı, eğer kaldırılmadıysa oradakini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Varmış hocam yarın deneyeceğim.
Onur Altuğ Sever dedi: Oyunçeviri'de vardı, eğer kaldırılmadıysa oradakini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Varmış hocam yarın deneyeceğim.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Eylül 2024 #19 Fallout 3 daha güzel.
unsatisfied0 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 7 Eylül 2024 #20 En iyi Fallout oyunudur bence.