İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

İlk turda oy bölmek diye bir şey yok. Herkes kendi oyu kadarını alacak ve seçim zaten ikinci tura kalacak. Oy bölme dediğin şey ikinci turda gerçekleşiyor.
Hayır İYİ Kılıçdaroğlu ile seçime gitse kazanacaklar ama şuan kazanamayacak kimse oy bölünmüş olmuyor mu?

Sen hala seçime Atatürk için gidildiğini mi düşünüyorsun?
Mansur Yavaş daha önce hdpye oy verenlerden oy alamaz diyenlere, cevap olarak destekleyecek olan kişiler Atatürk ve Cumhuriyet ile sorunu olmayan yurttaşlarımızdır dedim, problem nerede ?

Hayır İYİ Kılıçdaroğlu ile seçime gitse kazanacaklar ama şuan kazanamayacak kimse oy bölünmüş olmuyor mu?
Kılıçdaroğlunun kazanmasını kimse istemiyor ya hani dostum bölünüyorsa bölünsün, ne yapacaktı?

Kadın halkın istediği adayı öne sürdü, Bay Kemal ve diğerleri kendi kafalarına göre hayır dediler sonra da Meral Akşener ayrıldı. Sence bu senaryoda halkı dinleyen mi AKP'ye katkı sağladı, yoksa halkı dinlemeyip kişisel hırsına yenik düşenler mi AKP'ye katkı sağladı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ülkeden kaçmak isteyenler, oy vermesin ve Almanya'ya gitsin. Ben seneler sonra Florida'ya gidiyorum, hayırlı olsun.

İfadeler: T21
Mansur Yavaş aday olacak zaten. Sadece seçime yakın bir zamanda dalgayı başlatmalılarki dalga seçimde etkisini gösterip daha da büyüsün.
Aynen kesin öyle olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…