Bu da imkansız. Ümit özdağ nefret ediyor akşener'den. CHP ile ince ittifakı ihtimali = bu.
Haklısınız fakat Ümit özdag ülke icin nefretini saklar diye düşünüyorum.
Bu da imkansız. Ümit özdağ nefret ediyor akşener'den. CHP ile ince ittifakı ihtimali = bu.
Hadi inşallah demek düşer bize de. Umarım dediğiniz gibi olur. Önceki seçim gibi Muharrem İnce`nin hodri meydan yapmasını çok isterim. Önümüzde tek o kaldı anlaşılan.Zafer, İnce ve İyi parti üçlü ittifak kuracaktır. Bu zamana kadar bunun yapılmamasının sebebi Memleket ve Zafer'in oy potansiyelinin olmamasıydı diye düşünüyorum. CHP'de has yüzde 25 kitle var çünkü, fakat artık böyle bir kitle yok. Yolunu Atatürk'ün çizdiği yoldan ayırmış, her tarafı vatan haini teröristlerle ve terör zihniyetine sahip bir parti haline dönüştü CHP uzun zamandır. Artık bu ülkede yerleri yok, CHP'li arkadaşlarımın hepsi oyunu İyi parti - memleket- zafer ittifakına verecek. Kendi kendilerini yaktılar.
O kesim Mansur yavaş aday olursa fikrini değiştirecektir diye düşünüyorum.Bitmez. Her seçimde ölümüne Erdoğan'a oy veren kesim gibi CHP'ye veren bir kesimde var. Onlar yüzünden oylar bölünecektir.
Yapmazlar.Sana İttifakları söylüyorum.Sebep? Ülke çıkarı için koskoca 6'lı masadan ayrılan iyi parti ülke çıkarı için yeni ittifak mı yapmiyacak?
Genç kesim tabiki değiştirecektir, diğerlerinin ne yapacağı belli olmaz.O kesim Mansur yavaş aday olursa fikrini değiştirecektir diye düşünüyorum.
Hayır İYİ Kılıçdaroğlu ile seçime gitse kazanacaklar ama şu an kazanamayacak kimse oy bölünmüş olmuyor mu?
CHP kesminin fikri değişmez.Orda altı oku gördü mü basar.O kesim Mansur yavaş aday olursa fikrini değiştirecektir diye düşünüyorum.
Rahat olun, kk milletvekili sayısının düşmesini riske atmaz, liberal sol kesim buna müsaade etmez, yavaş'ı aday yapması gerekir, yoksa bindiği dalı keser ancak yavaş bunlara yanlamaz, imamoğlunu öne sürebilirler.
Yapmazlar. Sana ittifakları söylüyorum.
5'li masa+bütün sol partiler.
İnce+iyi ama zafer buraya gelmez.
Böyle olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.