İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Ona inanan, peri masallarına da inanır hocam. Ne derece dışa bağımlı bir ülke olduğumuz belli. Ekonominin durumu belli. Eğitim öğretim kalitesi belli. İnsanların zihniyeti belli. Belki seçim bir şeylerin iyiye gitmesine vesile olur ve uzun dönemde faydasını görürüz.

Meclise yetkileri devredilsin yeter, herkes görevini yapsın, böyle diye diye tek adama yüklediler herşeyi.

Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz. Savunduğum şey şu ki insanlar A kişisi gelirse ülke cennet olacak, B kişisi gelirse uzay teknolojisine çıkacağız gibi bir algı var. Devlet yönetmenin öyle kolay olmadığını anlatmaya çalıştım "anlayana".

Demokrasi beklediğimiz bu insanlar daha cb adayı için adamakıllı tarafsız anket yapıp, buradan çıkacak adayı bile seçemiyor.

Kim de öyle bir algı varmış? İlk defa sizden duymaktayım.

Öyle bir algı falan yok dostum kendi kendine zırvalıyorsun sadece.

O zaman şöyle yapalım seçim olayını kaldıralım tamamen aynı iktidar saltanat şeklinde senelerce yönetmeye devam etsin sizin mantığınıza göre iktidar hiçbir zaman değişemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…