İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Bence iyi oldu. 6'lı masa idolojik olarak da. Mantık olarak da çok geri kafalıydı diye düşünüyorum. Kemal k şu ana kadar hiç ülke yönetmemiş olsa da sicili temiz değil ve sevilmiyor.
Kalan 6'lı ya bakarsak sağcıların ağırlıkta olması ve RTE'nin eski dostlarını toplamış olması çok saçmaydı. Ben bu ittifak kurulduğu gün karşı çıkmıştım ama kabullenmek zorundaydık. Ve şu an alternatiflerimiz olduğuna şükür ediyorum.

Bir de çıkıp AKP'de yolsuzluğa bulaşmışları yargılayacağız! Diyor. Yanındakiler ne ayak dostum?

Kemal k. Koltuk sevdalısı olduğunu bence kanıtlamıştır. Halkın iradesini ve sesini duymazdan gelerek anca AKP V2 olur.

Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz. Savunduğum şey şu ki insanlar A kişisi gelirse ülke cennet olacak, B kişisi gelirse uzay teknolojisine çıkacağız gibi bir algı var. Devlet yönetmenin öyle kolay olmadığını anlatmaya çalıştım "anlayana".
Tabii ki iktidar değiştiğinde anında ülke cennet olmayacak, bunda hemfikiriz zaten. İyi bir yönetim ile seneler içerisinde toparlanacağız. Ama yanıt verdiğim cevabınızda sadece Ankarayı yönetmek devlet yönetmeye benzemez demişsiniz. İnsanlar sizce bu yazıdan Mansur Yavaş'a salladığınızı mı çıkarır, yoksa hükümet değişince cennet olmayacağını mı? Yorumunuzu detaylandırmamışsınız üstüne insanlarında sizin gibi düşünmesini beklemişsiniz.

Eğer bahsettiği gibi karakter sahibi bir insan olsaydı o masaya ahmet davutoğlunun oturduğu gün kalkardı.

"YA TARİH YAZACAĞIZ YA DA TARİH OLACAĞIZ. "demiş tarih olacağını kendiside biliyor. Zira hiç bir siyasetçinin bizim yani halkın gözümüzde bir öğretmen kadar değeri yoktur.

Beklenen olmuş yani buradan yazıyorum iktidar dahil hepsi erdoğana çalışıyorlar buna inanmak istemiyordum. Bugün kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle kılıçdaroğlunun sadece muhalefet olmaya çalıştığına emin oldum.
Güzel iş aslında. Çene çalarak para kazanıyor muhalefet.

Eğer Mansur Yavaş aday yapılsaydı neden masadan kalksın ? Halk kimi istiyorsa onu seçmek doğru olandır. Meseleye halen parti meselesi olarak bakanlar var, iyi partinin desteği olmasa Chp nin Ankara ve İstanbulu alaması mümkün değildi, şimdi Kılıçdar güç bende artık diyerek He man cilik yapmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mahvolduk gitti seçim yine.

Gitti seçim mahvolduk şu an çok üzgünüm.
Tamam hocam tamam, sanki bu zamana kadar verdiğimiz oylar boşa gitmedi bunların yüzünden :)

Benim düşünceme göre bu olay Kılıçdaroğlu'nun oylarının artmasına sebebiyet verecek yani kısaca tersi bir etki yapacak sanki ihanet edilmiş gibi birde çılgınlık yapıp gidip ben Mansur Yavaş'ı yada Ekrem İmamoğlun'u aday olarak gösterecem derse İyi parti tamamen bitecek ve Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Masa'da herkesin kendi fikri olabilir bu fikirler size uymadıysa Meral hanım bunu çıkıp söylersiniz ancak İttifakı terk etmek hem oyların bölünmesine hemde sizin'de arkanızdan ihanet etti diye söylenmesine yol açacak kısaca haklı bir savunmanın sonunu yanlış bir şekilde bağladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı