İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Yavaş doğudan da ciddi oy alır, alamaz diyen kendini kandırır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca mülteciler konusunda tavrı net, entegrasyon falan yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masanın patlayacağı baştan belli , bir çok insanın oy vermeyeceği adaylar var orda, hele iki tanesi var hagi takıma girse küme düşürür.

Mansur Yavaş aday olsa ve chp den kovulsa ne olur ki halk istiyor, kaç kişiden oy çıkar buradan sayın Yavaş'a ?

Beyler bayanlar eğer CHP bu konuda fikrini değiştirmezse Mansur başkanın başka partiye geçip aday olması çok komik söylemler çünkü öyle bir şey olmayacak. Zaten adam başından beri istemiyorum kafasındaydı son isteklerden sonra ya kabul edilirse masa üyeleri isterse bakarız kafasına girdi. CHP çatısı altında olan bir başkan şuan ki mevkisini riske atıp öyle bir işe girişmez. Hayallerinizi bozmak istemem ama CHP inadını düşürmediği sürece Mansur başkanın adaylığı bir hayalden ibaret.

Şaka gibi muharrem ince bu adam ermiş vallahi geçen sene aynısını söyledi iyi partı ayrılır diye ayrıldı 10 Aralık 2022 de söylemişti dediği her şey bir bir çıkıyor adamın bu adamı başa geçirmek gerek.

İnce'yi denedik hocam ben de oy verdim ama ilginç bir şekilde %30'da kaldı. Belki de biz gözümüzde büyüttük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…