Takas İyi seviye hackintosh sistem ile takaslık ASUS STRIX R9 380 2GB

stpro

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2015
Mesajlar
62
İyi seviye hackintosh sistem ile takaslık sıfıra yakın ASUS STRIX R9 380 2GB.

Arkadaşlar müzik çalışmalarım ağır bastığı için, MIDI tarafında logic pro X ve yosamite yada el capitan kurulu en az 16gb ramli i7 yen işlemcili ekranlı güzel bir hackintos (sorunsuz) sistem ile bu yepyeni ekran kartımı takaslamak istiyorum. Aslında ryse son of rome ve bu tür oyunlar ultra detayda 1900 * 1200'de 60 kare üstü oynatan muazzam bir kart. Daha yavaşladığını göremedim. Middle earth shadof of mordor vb dahil, kartı araştırabilirsiniz. Sıfır aldım bir arkadaşımla ve kutusunu ben açtım yeni sayılır kutu neredeyse sıfır. Deneyebilirsiniz.
Bu tarz iyi seviye hakintosh kurulu yada kurulabilen, en az i7 4. nesil bir hackintosh pc ile takaslayabilirim, daha düşük i7 işlemciler işimi görmeyecek bu sebeple. Ayrıca pc nin 22 yada 24 inc monitörüde olmalı, ssd olsa da güzel olur, çünkü ben bu karta 1100 tl ödedim. Kart oyun için yaratılmış windows 10 64 bitte harika çalışıyor, aslında doğrusu mass effect 4 ve doom 4 ü beklesem de, müzik adına bu seçimi kısmen yapabilirim karşıma güzel bir seçenek çıkarsa, eğer düşünen arkadaşımız olursa bana yazınız özelden.
Teşekkürler.
 
Herhalde üstüne para vereceksiniz, yoksa 16 gb ramli, i7 işlemcili bir Hackintosh 1100 Tl' den çok daha fazlası eder.
 
8 ramli i5 sanırım eşdeğerde olabilir.fakat 22 ekranla birlikte. ben kartı daha yeni aldım sayılır fiyatı malum, fakat toplama bilgisayarlarda i5 8 ramli makineler 700 civarı. el capitan kurulu ve ekran kartı dahil hiçbir driver sorunu çıkartmayan sorunsuz kurulum yapılabilen bir pc olmalı.eğer bu tür bir öneri getirmek isteyen olursa düşünülebilir sisteme göre.
 
Son düzenleme:
2GB 380 ne ara 1100TL oldu da biz görmedik? 4 GB modellieri bile o seviyeye ancak yaklaşıyor. Kaldı ki bunlar sıfır fiyatları. Sizinkisi ikinci el.
Bunu geçtim bir ekran kartı verip sadece işlemcisi sizin ekran kartınızdan pahalı bir de SSD li Tam sistem arıyorsunuz hatta monitörü de olacak.
Suyundan da koyun ne diyeyim.
 
sizi çok iyi anlıyorum fakat, 1 ay önce aldığınız daha stikerini yapıştırmadığınız bir kartı 3 tane oyun install etmeden yarı fiyatına siz satar mısınız .? kaldı ki bu istemeden yaılabilecek bir şey çünkü beklediğimoyunlar var mirror edge yenisi tomb raider doom 4 ve diğerleri, ayrıca ssd den kastım samsung evo 500 g bolsa suyundan koyulabilir fakat ucuz birşeyde olur, osx de i5 ssd siz tadsız olur diye düşündüm. bana verilecek i5 makine sıfır mı oalcak tı ? oda 2. el olacak bugün sahibindende toplama bilgisayarları araştırın 8 gb ramli i5 ler 400-500-700-800 tl.
verdiğim ekran kartı hd 7870 değil. bu kadar yazma hakkımız olmalı. kart yeni bir kart.

not:şu an 874 tl olmuş sanırım bakıp yazdığınız fiyatı, ben aldığımda o rakama aldım ilk geldiği ve vatana ilk girdiği fiyatlarla.
 
Son düzenleme:
Efendim sorun şu ki burada sizin aldığınız fiyat değil, piyasa fiyatı önemlidir. İstediğiniz bilgisayarın işlemcisi sizin ekran kartından pahalı.
 
peki ben ozaman yeni bir düşünce içine girerek şöyle yazayım. bu ekran kartına karşılık, hackintos sistem önermeyi düşünen arkadaşlarımızın tekliflerini bekliyorum.
model marka ve içeriği gördükten sonra değerlendireceğiz.
teşekkürler.
 
En mantıklısı elinizdeki kartı nakite çevirip gönlünüze göre bir pc bakmak olacaktır. Ama elinizdeki kartın fiyatı sizi biraz üzebilir. Çünkü sıfırı şuan 850-900 TL arasında bulunuyor. E haliyle kimse de buna sıfırının parasını vermeyeceğine göre tahmini satış rakamınız en fazla 750 TL civarında olur. O da en fazla yani.
 
:) bunları tahmin etmek zor değil evren bey, yine de sağolunuz teşekkürler.
şu an zaten amd pc den yazıyorum amaç pc değil oysa sadece ana sistemin yerine değil, extra olmalı çünkü pc de ayrıca olmazsa olmazlar var yazılımsal açıdan.
 

Geri
Yukarı