RAM'lerden dolayı olabilir. Ekran kartsız 2 GB RAM'li bilgisayarda ETS 2 oynuyordum(piksel piksel tabii) ve sonra bir kere oyun donmuştu görev açılırken. RAM'lere bir bakıverin.
Merhaba arkadaşlar, Valorant'a giriş yaparken Riot Games yazısı geldikten sonra siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor. Güncellemeden önce hiç böyle bir şey olmamıştı. CS:GO vb. oyunlarda denedim, hiçbirinde sıkıntı yok. Bilen varsa cevabını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, Valorant oyununun bugün yapmış olduğu güncellemenin ardından 2 oyun oynadım ve daha sonrasında birkaç saat ara verdim. Tekrardan oyuna girmek istediğimde oyuna giriş ekranı bile gelmeden, yüklenme ekranında bilgisayarım herhangi bir hata vermeden yeniden başlatılıyor. PUBG...
www.technopat.net
Reddit ve Valorant'ın kendi Discord sunucusun da aynı hatayı alan bir çok oyuncu mevcut. Yeni bir güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.
Sistemini bilmiyorum ancak sorunun kaynağı muhtemelen geliştirmeyi bilmeyen sözde geliştiricilerdir. Riot Games, yeni kozmetik çıkarmak için harcayacağı zamanı istemcisine ve stabiliteye harcamak istemiyor ne yazık ki.