İyi sprayler nasıl atılıyor?

Aliersal1

Hectopat
Benim silahlarim çok sekiyor PUBG'de veya CS:GO'da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneri verebilecek var mı? Sens ayarı, DPI ayarı gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zamanla oturur dostum. Eğer ciddi rekabetçi oynuyorsan günde 1 saat boş duvara farklı mesafelerden spray at zamanla recoil tekniğin gelişir.

Kim atıyorsa bu sprayi çok temiz atıyor.

@494722 @RUFF901 @SaresPrice

Videodaki gibi spray atabilmem için nasıl bir calisma yapmam gerek ? Sadece CS de değil pubgde de felaket sekiyor silahlar.
PUBG için dikey hassasiyet ayarıyla oynarsanız daha kolay spray atarsınız ama öyle hemen olacak diye beklemeyin. CS tamamıyla analog bir sistem zaten. Dediğim gibi boş duvara saatlerce spray atın zamanla kas hafızanız hareketi benimseyecek ve otomatik spray atacaksınız.

@494722 @RUFF901 @SaresPrice

Videodaki gibi spray atabilmem için nasıl bir calisma yapmam gerek ? Sadece CS de değil pubgde de felaket sekiyor silahlar.
Öncelikle fareyi tutuş biçiminin kendine göre uygun olan versiyonunu bul. Bazıları parmağını yatırarak kullanır bazıları pençe şeklinde. Eğer faren senin parmaklarını kullanman gereken şekilde kullanmana izin vermiyorsa fareni değiş ve senin parmaklarını kullanış biçimine uygun bir tane al. Eğer fare sorun çıkartmıyorsa yeni parmak stiline iyice çalış. Mouse pad ini temiz tut ve kullanıma uygun değilse değiştir. Monitör çok uzakta yada çok yakında olmasın. oyun çok parlak ya da çok sönük olmasın. Özellikle pençe tipi parmak kullanımı spray için çok iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı