Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Kasım 2019 #11 Üniversite öğrencileri ağlıyor...
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.417 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #12 Hikmet Benol dedi: Heralde özel okul hocaları çocuklara ödev basmış. Genişletmek için tıkla... Paytak Penguen dedi: Bize hiç ödev vermediler. 11. Sınıf. Genişletmek için tıkla... Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında.
Hikmet Benol dedi: Heralde özel okul hocaları çocuklara ödev basmış. Genişletmek için tıkla... Paytak Penguen dedi: Bize hiç ödev vermediler. 11. Sınıf. Genişletmek için tıkla... Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında.
Doğukan Ürker Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 518 Çözümler 3 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2019 #13 Bu sene LGS'ye hazırlanıyorum, tatilin işten farkı olmayacak.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Kasım 2019 #14 redd34 dedi: Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında. Genişletmek için tıkla... Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada.
redd34 dedi: Her dersten birer kitap bitirmemiz lazım. Pek tatil gibi değil aslında. Genişletmek için tıkla... Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada.
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.417 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #15 Vavien. dedi: Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık . Her yerde doğum tarihini sallıyordum. Düzeltmeyi unutmuşum
Vavien. dedi: Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık . Her yerde doğum tarihini sallıyordum. Düzeltmeyi unutmuşum
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2019 #16 Vavien. dedi: Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Gözden kaçmaz diyorsunuz.
Vavien. dedi: Son sınıf iseniz hocanız doğru bir şey yapıyor. 30 yaşında lise tatili de iyiymiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Gözden kaçmaz diyorsunuz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Kasım 2019 #17 İyisiniz yine. Şöyle 6 haftayı tekrar etmek için müthiş bir zaman aralığı. MEB'den yıllar sonra mantıklı bir adım gelmiş.
İyisiniz yine. Şöyle 6 haftayı tekrar etmek için müthiş bir zaman aralığı. MEB'den yıllar sonra mantıklı bir adım gelmiş.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2019 #18 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: İyi ki işsizim. İsminizi de hâlâ telaffuz edemedim. Yarın PC'yi açacağım. Oradan akşam 11'e kadar takılırım. Genişletmek için tıkla... Olur böyle aşırı dandirik ya da tuhaf isimler "em altindal sam." Jira dedi: İyisiniz yine. Şöyle 6 haftayı tekrar etmek için müthiş bir zaman aralığı. MEB'den yıllar sonra mantıklı bir adım gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasılsınız?
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: İyi ki işsizim. İsminizi de hâlâ telaffuz edemedim. Yarın PC'yi açacağım. Oradan akşam 11'e kadar takılırım. Genişletmek için tıkla... Olur böyle aşırı dandirik ya da tuhaf isimler "em altindal sam." Jira dedi: İyisiniz yine. Şöyle 6 haftayı tekrar etmek için müthiş bir zaman aralığı. MEB'den yıllar sonra mantıklı bir adım gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam siz nasılsınız?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 15 Kasım 2019 #19 Daha vizeler başlamadı ne tatili.