İyi Topladık Bu Bayram

Ben de babamdan 40₺ aldım. Başka da veren olmadı. Eskiden en az 100₺ toplardım. Şimdi 18 yaşıma geldim. Asıl şimdi para lazım ama vermiyorlar. 40₺ ile de arkadaşımla 3 saatliğine internet kafeye gittik, sonra da bir güzel pizza yedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana amcam 50 kuruş verirdi. Bazı insanlar çok şanslı. :) Şimdi de yaşımız büyüdü diye veren yok. Açlıktan öleceğiz ama büyüdük sonuçta. Asıl büyüyünce, kendi ayaklarımızın üzerinde durana kadar destek olmaları gerekirken...

Son düzenleme:
230₺ topladım. Elimde de bir şeyler vardı. Habire bir köşeye atıyorum. İnşallah bu sene kısa zaman içerisinde ya bir konsol+TV ya da iyi bir PC toplayacağım. Allah kerim, doların hali ortada :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü bağışınız kabul olunur.
ininalm.PNG

İninal barkodum.

Bağış deyince aklıma şu olay geldi:
Ben eskiden Betacraft diye bi' Minecraft sunucusunda oynardım. Sitede satın al olarak geçerdi VIP satışları ama bir tane 12 yaşındaki çocuk annesinin telefonundan habersiz VIP satın aldığı için sunucuda hem 13 yaş altı kişilere VIP satışı yasaklandı hem de -18 yaştakileri için ebeveyn izni şartı getirildi.
Diğer sunucular ise artık "VIP Satın Al" seçeneklerini "Bağış Yap" seçeneği ve bağışlarınız karşılığında VIP verilir yaptı. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı