Ben para yerine şeker toplamayı severdim. Verilen paraları da boş şeylere yatırırdık. Şu an ne veriyoruz, ne alıyoruz. Daha elimizin öpülmesine uzuuuun zamanlar var.
Ben para yerine şeker toplamayı severdim. Verilen paraları da boş şeylere yatırırdık. Şu an ne veriyoruz, ne alıyoruz. Daha elimizin öpülmesine uzuuuun zamanlar var.
O zamanlar şimdiki çocuklar gibi değildik. Şeker toplama yarışına girerdik Şimdi tabii ki para her şey demek olduğu için o sabah, şeker toplamak için yarışan çocuklar gitti.
O zamanlar şimdiki çocuklar gibi değildik. Şeker toplama yarışına girerdik Şimdi tabii ki para her şey demek olduğu için o sabah, şeker toplamak için yarışan çocuklar gitti.
Haklısın. Eskiden bi' torba ile şeker toplardık. Şimdi ise para verilirse anca ihtiyacımızı karşılıyoruz veya yeni bir şeyler alabiliyoruz. Cadılar bayramı gibi bir şey olsa belki yeniden öyle şeker yarışına girilebilir hem de eğlenceli olur.
Devir değişti artık. Adam daha yan komşusunu tanımıyor. Büyük şehirler böyle. Ben de üst katımdaki insanları tanımıyorum mesela. Merhaba, merhaba. Bitti. Çocukluğumuzdaki komşuluklar falan öldü.