İyi Topladık Bu Bayram

Babamın dün doğum günüydü, Pazar Acıbadem, Üsküdar gezelim diye aldım götürdüm orada Arctis 7 aldırttım. He tabii doğum gününde aldığım parfüm belki de daha pahalı kulaklıktan.
İşinizi iyi biliyorsunuz hocam:) Babayla iyi geçinirsen her şeye sahip olmak mümkün:D İyi günlerde kullanın(y).

İşinizi iyi biliyorsunuz hocam:) Babayla iyi geçinirsen her şeye sahip olmak mümkün:D İyi günlerde kullanın(y).
Teşekkürler, tabii ki hele müdür baban varsa. :) Ama biz de yaptık üzerimize düşeni Calvin Klein parfüm aldım, Amerikalılar kazandı belki ama babam mutlu olsun yeter. Anneme de saat almayı düşünüyorum da daha var ona.

10 TL aldım, onla cips + kola aldım.
Ohhh misss. :)

harclık.PNG
beyinn.PNG

Her türlü bağışınız kabul olunur.
Eki Görüntüle 307448

İninal barkodum.

Bağış deyince aklıma şu olay geldi:
Ben eskiden Betacraft diye bi' Minecraft sunucusunda oynardım. Sitede satın al olarak geçerdi VIP satışları ama bir tane 12 yaşındaki çocuk annesinin telefonundan habersiz VIP satın aldığı için sunucuda hem 13 yaş altı kişilere VIP satışı yasaklandı hem de -18 yaştakileri için ebeveyn izni şartı getirildi.
Diğer sunucular ise artık "VIP Satın Al" seçeneklerini "Bağış Yap" seçeneği ve bağışlarınız karşılığında VIP verilir yaptı. :D

Ben de Betacraft'ta oynardım anılarımı depreştirdin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı