İyiler neden hep üzülür ya da kaybeder?

Herkes kendine göre iyi. İyi ya da kötü olduğumuza kendimiz karar veremeyiz ayrıca biri bizim için mükemmel biri olabilir fakat başka biri için tahammül edilemez, kötü biri de olabilir. Ezilen, hor görülen birini gördüğümüzde ona acıdığımız için onu iyi biri olarak görürüz genelde.

İyilik ve kötülük birbirine zıt kavramlar. Siyah ve beyaz, Alt-üs, sağ-sol gibi...Sana iyi gelen başkasına kötü olabilir aynı şekilde tam tersi de. İnsan içinde neyi beslerse onu büyütür. İçindeki iyilik-kötülük savaşında kimin üstün geleceğini senin kararların verir.Bu hayatta yapılan iyiliğin bedeli olur.Benim ki yalnızlıktı ve ben bunu kabullendim.İmdi hayatıma giren insanın bi CV'sini çıkartmadığım kalıyor.Çünkü kalite asla tesadüf değildir.Eğer öğrendiğim bişey varsa ; İyiliği asla bırakmayacağım ve bedeli ne olursa olsun ALLAH rızası için yapacağımdır.İsterse üstüme Meteor düşsün.

Ne konuda ?

''SEVERSEN DARILIRLAR SAPLARSAN SARILIRLAR.''
Tecrübe ettim.

Utangaç ve duygusal olmanın ortaya çıkardığı zayıf kişiliğin iyiliği bir mecburiyet olarak görmesi kendi içerisinde duyduğu endişeden dolayıdır. Dostluğum bitmesin diye yanlışa yanlış diyemeyen ve sürekli kendinden taviz verenlerin davranışlarını "iyilik" adı altında değerlendirmeyin. Benim için bu kişiler, kötü insanlar kadar tehlikelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…