İyon vandal alınır mı?

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Merhaba markete iyon vandal gelmiş (1775VP) fakat Gece Pazarı ne zaman gelecek bilmiyorum. Hesabım da tamamen boş. Sizce alınır mı? Yoksa gece pazarını mı beklemeliyim?

Alma. Gece pazarını bekle. Valorant oynamama rağmen her seferinde kelebek geliyor.

Yani işinizi şansa bırakmak isterseniz ve şanslı olduğunuzu düşünüyorsanız gece pazarını bekleyin. Eğer gece pazarı yakın bir zamanda geliyorsa tarih olarak bilmiyorum iyon vandalı alın ama kullanmayın. İade hakkınızı hiç kullanmadıysanız eğer gece pazarında güzel bir skin düşürürseniz iade eder gece pazarındaki skini alırsınız.

Renk seçenekleri bana güzel gelmiyor, gece pazarindan da güzel skin gelme ihtimali çok düşük, ama iyonin sesi çok güzel, sana kalmış bir şey alıp almamak.

Yani işinizi şansa bırakmak isterseniz ve şanslı olduğunuzu düşünüyorsanız gece pazarını bekleyin. Eğer gece pazarı yakın bir zamanda geliyorsa tarih olarak bilmiyorum iyon vandalı alın ama kullanmayın. İade hakkınızı hiç kullanmadıysanız eğer gece pazarında güzel bir skin düşürürseniz iade eder gece pazarındaki skini alırsınız.
iade için belli bir süre var mı daha önce hiç bir skin almadım ve iade etmedim yoksa istediğim zaman iade edebiliyor muyum ?

Ayrıca hesap şuan boş olduğu için gece pazarı geldiğinde bir kaç tane hesap açıp güzel skin olan hesabı mainlemek gibi bir fikir var iş görür mü ?

İade için belli bir süre var mı daha önce hiçbir skin almadım ve iade etmedim yoksa istediğim zaman iade edebiliyor muyum?

Hayır kullanmadığın (Poligon'da bile denenmemiş, geliştirilmemiş (RP ile)) aynı zamanda 14 gün süre var 14 günü geçtiği anda yine iade edemiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı