İyzico nedir?

Makaleler
1
Gaming.Gen.TR üzerinden bir ürün siparişi verdim ancak ödeme kısmında İyzico ile ödeme yapmak istemedim, fatura/adres bilgilerinin yazıldığı kısımda kart ile ödemeyi seçtim ancak ilk yaptığımda ilerleye bastığımda kartla ödeyi görmedim, İyzico'dan telefonuma doğrulama mesajı geldiğinde yanlış olduğunu anlayıp ödeme kısmına baştan geldiğimde gördüm kartla öde kısmı altta ve küçük yazmışlar biraz.
Bu İyzico nedir? Açıkçası bilmediğim için kullanmadım; ilk yaptığım şekilde devam etsem indirim olacak mıydı onu da bilmiyorum; herhangi bir uygulama/hesap açmadım İyzico için. Sadece ödeme kısmında doğrulama gelince yanlış yere geldiğimi anladım.

iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. iyzico, Finans teknolojisi alanında faaliyet gösteren, Türkiye merkezli elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşudur. Şirket, e-ticaret firmaları, bireysel satıcılar ve pazaryerleri için ödeme altyapısı ve elektronik para hizmetleri sunmaktadır.

iyzico, ödeme alt yapısı, daha hızlı ve güvenli bir ödeme yöntemi. Kampanyalarına katılabilirdin var ise aldığın ürünün linkinde yazar %10 iyzico ile indirim vesaire diye, yada uygulamayı indirip kampanyalara katılıp hangi sitelerde hangi ürünlerde var diye bakabilirsin.

Paytr gibi bir ödeme alt yapısı. Web sitelerinin kullandığı bir sanal pos aslında. Kartla öderken paranız iyzicoya aktarılır ve siparişiniz onaylanır. Gaming gen tr parasını iyzicodan belirlenen komisyon kesildikten sonra alabilir.

Kısaca sizlik bir durum yok ödeyip geçin.

Aldığın bilgisayarı kullandığın kart bilgilerini kendi sunucularında depolayan Gaming.gen.tr ile paylaşmayan bir aracı sanal POS olarak düşün. Parayı alırlar kendi hizmet bedellerini çekerler ve parayı göndeririler Gaming Gen TR'e. Kart bilgilerin de Gaming Gen TR'ye gitmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı