Çözüldü İyzico sanal kart ile "İyzico ile öde" seçeneği bulunmayan yerlerden alışveriş yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fwCas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Parolapara ile 400 TL cashback aldım ancak İyzico'daki parayı Vodafone pay olmadan çekemiyoruz. O yüzden Parolapara'daki parayi İyzico'ya atayım İyzico sanal kart ile alışveriş yapayım diyorum. Başlıkta dediğim gibi İyzico sanal kart ile "İyzico ile öde" seçeneği bulunmayan yerlerde ödeme yapabilir miyim? Örneğin: Şok market uygulaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Parolapara ile 400 TL cashback aldım ancak İyzico'daki parayı Vodafone pay olmadan çekemiyoruz. O yüzden Parolapara'daki parayi İyzico'ya atayım İyzico sanal kart ile alışveriş yapayım diyorum. Başlıkta dediğim gibi İyzico sanal kart ile "İyzico ile öde" seçeneği bulunmayan yerlerde ödeme yapabilir miyim? Örneğin: Şok market uygulaması.
Evet yapabilirsin.
Sanal kart numaranı gir, kart alanına.
Evet yapabilirsin.
Sanal kart numaranı gir, kart alanına.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı