Iyzico ve Parolapara kampanyalarını yapıp iade yaparsak tekrar kampanyalardan yararlanabilir miyiz?

Merhaba, ben sabah,
İyzico'da: İlk alışveriş 500 TL, Gaming gen %10, bayram %25 kampanyalarını yaptım.
Parolapara'da: İlk harcamaya 400 TL kampanyasını yaparak 1499 liraya Corsair RAM aldım.
Fakat benim bilgisayarımda Kingston RAM'ler var ve Gaming gen sitesinde sisteme uyumlu Kingston RAM bulamadım. Az önce fark ettim ki İtopya sitesinde istediğim Kingston RAM var. Eğer ürünü iade edersem bu kampanyalar İtopya da geçerli midir? Ve iade sağladığım için tekrar yararlanabilir miyim? Hediye paralara hiç dokunmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben sabah,
İyzico'da: İlk alışveriş 500 TL, Gaming gen %10, bayram %25 kampanyalarını yaptım.
Parolapara'da: İlk harcamaya 400 TL kampanyasını yaparak 1499 liraya Corsair RAM aldım.
Fakat benim bilgisayarımda Kingston RAM'ler var ve Gaming gen sitesinde sisteme uyumlu Kingston RAM bulamadım. Az önce fark ettim ki İtopya sitesinde istediğim Kingston RAM var. Eğer ürünü iade edersem bu kampanyalar İtopya da geçerli midir? Ve iade sağladığım için tekrar yararlanabilir miyim? hediye paralara hiç dokunmadım.

İtopya %10'dan yaralanırsınız sadece.

İyzico'yu bilmiyorum fakat Parolapara'da oluyor diye biliyorum. Yaklaşık 1 ay önce Sahibinden'de Param Güvendeyle ilan almıştım satıcı ürünü kargolamadı ve para hesabıma iade edildi. Başka bir ilan satın aldığımda tekrardan gelmişti cashback.

Iyzico'da yapılmadığını biliyordum fakat parolapara da emin değildim. Arkadaşın dediği gibi iade edildiğinde kampanya hakkınız yenileniyor. Yani tekrardan alışveriş yaparsanız cashback gelir fakat Iyzıco tarafından alamazsınız.

1748016328759.png

Yani bilemiyorum. Herkesin ihtiyacı farklı sonuçta. Ben ihtiyacım olmamasına rağmen bulunsun diye fazladan klavye almıştım. Sonuçta gerektiğinden çok daha az fiyata alıyorum.

Hocam benim de biraz ihtiyaç biraz istekti. 1500 liralık şeyi 100 liraya almışım. Bu saatten sonra markaya mı bakılır, zaten değerlerim aynı bence sistem çalışır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı