İyzico ve Parolapara nasıl kullanılıyor?

Fenerbahce_1907

Picopat
Daha fazla  
.
Bunu alacağız. Sanırım İyzico parolara vs bu sitede geçerli oluyormuş iyi denk geldi. Kampanyalardan yararlanmak istiyorum. İyzico'daki para çekilmiyor. Parolapara'daki çekiliyor diye biliyorum. Bu yüzden İyzico'dan gelen Cashback'i VXE R1 veya Amazon'dan alacağım bir klavye için kullanacağım. Detaylıca ne yapmam gerektiğini anlatabilecek var mı?

.
Bunu alacağız. Sanırım İyzico parolara vs bu sitede geçerli oluyormuş iyi denk geldi. Kampanyalardan yararlanmak istiyorum. İyzico'daki para çekilmiyor. Parolapara'daki çekiliyor diye biliyorum. Bu yüzden İyzico'dan gelen Cashback'i VXE R1 veya Amazon'dan alacağım bir klavye için kullanacağım. Detaylıca ne yapmam gerektiğini anlatabilecek var mı?
İyzico'dan gelen 500 TL cashback parasını kullanmak için, sanal kart oluşturarak alışveriş yapabilirsin.

.

900 TL'lik bir cashback alacaksınız.

İyzico geçerli yerlerden alışveriş yapıyorsun ve ödeme kısmında İyzico ile öde yapıp Parolapara kartını giriyorsun.
Vodafone Pay'e aktaranlar oluyor ayrıca İyzico'yu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı