İyzico ve Parolapara kampanyaları nasıl yapılır?

Önümüzdeki ayı bekleyebilirsiniz kampanyalar tazelenebilir çünkü.

Fırsat varken sömürmek lazım hesabı biraz bu işe girdim dediğiniz gibi olabilir aslında haklısınız.

Bu akşam 23:59'da bitiyor iyizco kampanyalarından birisi, Parolapara cashback 31.08.2025 tarihinde bitiyor. Saat 23:59'a kadar üç kampanyayı da kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 2502888

Parolapara ile kombo yapılıyormuş sanırım artık hocam.

500 TL + 499 TL + 200 TL + 400 TL'lik cashbacklerle alacaksınız. Sonrasında İyzico cashbackini İstanbulkart veya Vodafone Pay'e atıp oradan istediğiniz bankaya atabilirsiniz. Parayı harcamanıza gerek yok. Parolapara'daki parayı hesabı kaydettiğiniz kişinin IBAN'a ücretsiz atacaksın.

Hocam Nays olur mu yoksa sadece dediklerinizemi yükleye biliyoruz.

@Burak Karabal son 9 dk ben yazayim. 3 İyzico kampanyasinin gecerli olmasi lazim. Parolapara ise direk Gaming gene odiceksin. İyzico'ya para atmana gerek yok.

İş işten geçti hocam bir dahakine inşallah işler çok karıştı yapmadım bende. Hangisi bitti hangisi bitmedi çözemedim.

Yeni kampanyalar gelmiş sanırım ilk alışveriş olayı devam ediyor. Yaz kampanyası diye bir şey var ama neylerle kısıtlı anlayamadım. Çok karışık geldi tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim. ( konu biraz uzadı kusura bakmayın son güne bırakmamalıydım )

Son düzenleme:
Şuan tekrar başladı aynı kampanyalar.
Gordum teşekkürler parolapara dakide tekrar başladı mı?
İş işten geçti hocam bir dahakine inşallah işler çok karıştı yapmadım bende. Hangisi bitti hangisi bitmedi çözemedim.

Yeni kampanyalar gelmiş sanırım ilk alışveriş olayı devam ediyor. Yaz kampanyası diye bir şey var ama neylerle kısıtlı anlayamadım. Çok karışık geldi tam olarak bilen varsa açıklarsa sevinirim. ( konu biraz uzadı kusura bakmayın son güne bırakmamalıydım )
Valla bende de karıştı, parolapara iyzico mevzuları falan çözünce bana da haber verirseniz nasıl yapıldığını güzel olur.

Hocam bildiğim kadarıyla ikisini aynı anda yapma yöntemi artık çalışmıyor yani ikisinden birini seçmeniz lazım. Ben 2400lük ürüne 1250 tl cashback almıştım sizde 1000 falan alırsınız galiba. İyzico hesabı açın, hesabı onaylatın sanal kartını açın içine 2000 tl atın, tüm kampanyalara katılın, katılmazsanız para gelmez. Sonra bu klavyeyi alırken iyzcio ile öde seçeneğine tıklayın ve iyzico sanal kartınızı girip ödeyin bu kadar. Geri çekebiliyorsunuz parayı, siz yaptıktan sonra yöntemini söylerim.
Hocam iyzico hesabı farklı birinin üstüne parolapara başkasının üstüne yapsam aynı telefondan yine sayar mı çünkü ben iyzicodan ilk alışverişi yapmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı