İzin verilmeyen OneDrive dosyalarını silmek zararlı mı?

VreaXC

Femtopat
Daha fazla  
Ben OneDrive kullanmıyorum. Zaten daha önceden bilgisayarımdan kaldırmıştım ama bugün bir bakayım dedim, açtım Dosya Gezgini'ni, geldim Bu bilgisayar'a ve arama kutucuğuna OneDrive yazdım. Sistem bana izin vermediği halde güvenlik ayarlarından kendimi sahip yaptım ve dosyaları teker teker siliyorum. bu sisteme zarar verir mi? Tekrardan söyleyeyim, sildiğim dosyalar OneDrive adındaki dosyalardı.

Son düzenleme:
Sisteme zarar vermez. One Drive bir bulut depolama hizmeti. Bir daha o dosyaları göremezsiniz. Önemli değilse silebilirsiz.

Sisteme zarar vermez. One Drive bir bulut depolama hizmeti. Bir daha o dosyaları göremezsiniz. Önemli değilse silebilirsiz.
Ondan dolayı mı bilmem ama sistem şuan gitti. 2 3 saniyede bir ekran gidip geliyor görev çubuğu yok, uygulama açık şu an ondan gitmiyor. Zaten zar zor yazıyorum. :(

Sistemde farklı bir hata da olabilir. DISM aracını kullanarak deneyin.

Sistemde farklı bir hata da olabilir. DISM aracını kullanarak deneyin.
Görev çubuğu yok, haliyle arama çubuğuda yok.

Tamamdır hocam. Dediğim gibi deneyin. Duruma göre yazarsınız.
Siz beni anlamadınız galiba. Şimdi dediğiniz komutu çalıştırmak için komut istemine ve onu yönetici olarak çalıştırmaya ihtiyaç var. Peki arama kutucuğu yokken nasıl yönetici olarak çalıştıracağım? Nasıl açacağım programı?

Siz beni anlamadınız galiba. Şimdi dediğiniz komutu çalıştırmak için komut istemine ve onu yönetici olarak çalıştırmaya ihtiyaç var. Peki arama kutucuğu yokken nasıl yönetici olarak çalıştıracağım? Nasıl açacağım programı?
Tamamdır hocam. Başlat menüsüne gelip sağ tık yapın ve PowerShell Yönetici olarak çalıştırın. Aynı komutları girebilirsiniz.

Tamamdır hocam. Başlat menüsüne gelip sağ tık yapın ve PowerShell Yönetici olarak çalıştırın. Aynı komutları girebilirsiniz.
Hocam "Görev çubuğu denen bir şey yok. Dolayısıyla başlat menüsüne ulaşamam yani ortada görev çubuğu yok oraya sağ tıkladığımda da bir şey gelmiyor ekran görüntüsü alıp atamam şu an bile." anladınız mı şimdi?

Bu durumda temiz kurulum yapmak en iyisi gibi duruyor. Başka fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı