İzlenen C# kursları işe yarar mı?

TheBuliderBob

Centipat
Daha fazla  
Şu an C# öğreniyorum ve Engin Demiroğ'un kanalındaki bir seriyi izliyorum ancak her video ortalama 2-3 dakika uzunluğunda. Benim hedefim oyun geliştirmek ve oyun oluşturmak. Eğer bu kanaldan devam edip seriyi bitirirsem, oyun yapmaya başlayabilir miyim, yoksa bu imkansız bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an C# öğreniyorum ve ENG'in demiroğ'un kanalındaki bir seriyi izliyorum ancak her video ortalama 2-3 dakika uzunluğunda. Benim hedefim oyun geliştirmek ve oyun oluşturmak. Eğer bu kanaldan devam edip seriyi bitirirsem, oyun yapmaya başlayabilir miyim, yoksa bu imkansız bir şey mi?
2-3 dakika kısa.

Şahsen ben C# ve Unity videoları izleyerek Unity'de oyun yapmıştım, halen de yapıyorum. Tamamen oyun yapabilmen için önce deneyimlemen ve uygulama yapman lazım. Mesela ben öğrenirken bir yandan da yapıyordum, daha hiçbir şey bilmeden. Böyle öğrene öğrene ilerlersin. Kısaca, bilgiyi uygulamak önemli. Bu şekilde tamamen öğrenmiş olursun. Ama dediğin videoların süresi kısa gerçekten, mümkünse detaylı anlatan yerlerden izle.

Şu an C# öğreniyorum ve ENG'in demiroğ'un kanalındaki bir seriyi izliyorum ancak her video ortalama 2-3 dakika uzunluğunda. Benim hedefim oyun geliştirmek ve oyun oluşturmak. Eğer bu kanaldan devam edip seriyi bitirirsem, oyun yapmaya başlayabilir miyim, yoksa bu imkansız bir şey mi?
Sanmıyorum az çok bilginiz olur ama kesinlikle oyun yapcak veya bir program yapcak kadar olmaz diye düşünüyorum.

ama 48 videolu bir seri
Hocam toplamda 2.5 saat falan yapıyor. Unity'de ise toplamda 40 saat civarı 1 eğitim.

Sanmıyorum az çok bilginiz olur ama kesinlikle oyun yapcak veya bir program yapcak kadar olmaz diye düşünüyorum.

Hocam toplamda 2.5 saat falan yapıyor. Unity'de ise toplamda 40 saat civarı 1 eğitim.
peki ben nerden öğrenebilrim

Şahsen ben C# ve Unity videoları izleyerek Unity'de oyun yapmıştım, halen de yapıyorum. Tamamen oyun yapabilmen için önce deneyimlemen ve uygulama yapman lazım. Mesela ben öğrenirken bir yandan da yapıyordum, daha hiçbir şey bilmeden. Böyle öğrene öğrene ilerlersin. Kısaca, bilgiyi uygulamak önemli. Bu şekilde tamamen öğrenmiş olursun. Ama dediğin videoların süresi kısa gerçekten, mümkünse detaylı anlatan yerlerden izle.
hangi kanaladan öğrendiniz bide böyle 4 saate öğreten kanalar var (tek videoda )
onlar faydalımı

Şu an hatırlamıyorum aradan zaman geçti ama tek bir kanaldan değil birden fazla yerden karışık izlemiştim. Siz de izlemeye başlayın herhangi birinden illaki öğrenirsiniz zamanla bunu görürsünüz inşAllah. Zor değil esasen.
teşekkür ederim peki bana öğrenim adımlarını söylermisiniz

teşekkür ederim peki bana öğrenim adımlarını söylermisiniz
Yani net bir şey diyemem ama şöyle yapabilirsiniz; her videoyu izleyin ardından videoda öğrendiğiniz kısa bilgiyi hemen sonrasında kod arayüzünde uygulayın. Yani öğrenim kısmı da size kalmış, ben rastgele vakit ayırmıştım sonra bi bakmışım öğrenmişim. Çok detaya inmenize gerek yok.
Bir de Enes bayram'ı önerebilirim size, güzel anlatıyor. Oynatma listesi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı