İzleniyormuş gibi hissediyorum

Tamamdır,bilgisayara temiz kurulum yaptım telefonada yapmam gerekli mi?Yada bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi,yani tefonda birşey yok.

En ufak şeyi virüse bağlıyorum bu aralar,whatsapp da sesli mesaj atamıyodum virüsdenmi diye düşünmüştüm,mikrofon bozukmuş.

Tamamdır, bilgisayara temiz kurulum yaptım telefona da yapmam gerekli mi? Ya da bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi, yani tefonda bir şey yok.

İçinizi rahatlatmak için yalan söylemem. Olması gerekenleri yaptıysanız zaten içinizi rahat tutun. Telefondaki bilinmeyen ad kısmına gelince yedeklerle vs. alakalıdır. Hala şüpheniz varsa rehberiniz hangi Google hesabına bağlıysa şifresini tekrar değiştirin, giriş yapılan tüm cihazları kaldırın.

Hocam hayatınızı alt üst etmek istemiyorsanız çok takmayın doğru adımlarla her şey çözülür. Virüs bulaştı diye bilgisayarınızı/telefonunuzu fırlatıp atmanız gerekmiyor sonuçta. Geçenlerde benim de başıma bir virüs olayı geldi, temiz kurulum yaparken formatta hızlı hızlı Next Next yapmaktan ötürü biçimlendirmeyi unutmuşum. Şüpheye düşünce sordum foruma cevabımı aldım tekrar kurulum yaptım. BIOS'a UEFI'ye vs. bulaşırsa diye de ESET taramamı yaptım temiz çıkınca rahatladım çok kafaya takmaya gerek yok.

Telefon bazen biryere tıklıyor bu telefona su kaçtığı içinmidir?

Hocam size son sorum olsun bilgisayardaki rat modeme bulaşıp yeni aldığım bilgisayara bulaşmaz dimi?Arkadaş ağ dan bilgiyara bulaşabilir demişti.

Hocam konuya dağir farklı birşey ve son sorumu sorucam,hiçbir cihaza yayılmadan sadece modeme bulaşır mı?

Son düzenleme:
Hayır.

Telefonda bir yerlere tıklaması normal belki ekran hassastır belki sudan kaynaklı olabilir. PC'den modeme ağa "yayılması" kısmına gelince bilgisayarınızdan modeminize bulaşmaz, modeminizden bilgisayarınıza bulaşmaz. Yayılması gibi bir şey söz konusu değil bedensel bir hastalıkmış gibi söylüyorsunuz.

Linkteki aparatlardan alıp kamerana takıyorsun, konu kapanıyor.
Çok takıntılıysan belirli aralıklarla temiz kurulum yapıp şifrelerini de değiştirebilirsin.

Herşeyi virüse bağlamanız doğru değil, önce bunu araştırmalısınız. Virüs belirtileri daha çok bilgisayarın kasmasıdır ve CPU'nun artmasıdır.

50-60 yıl yaşayıp öleceğiz oda şanslıysak ne bu tantana bu takıntılar.

Yok hocam,içim rahat.

Herşeyi virüse bağlamanız doğru değil, önce bunu araştırmalısınız. Virüs belirtileri daha çok bilgisayarın kasmasıdır ve CPU'nun artmasıdır.
Hocam durup dururken aklıma geldi.Ben googleden oyun indirmiştim.Oyun indi açılmadı ve oyunla alakalı görseller galerime geldi bu virüsmüdür ve yaşadıklarım bundan mı kaynaklanıyordur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…