raxemüller
Picopat
Daha fazla
Tamamdır,bilgisayara temiz kurulum yaptım telefonada yapmam gerekli mi?Yada bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi,yani tefonda birşey yok.Gerekli şeyleri yaptıysanız içinizi rahat tutun, tabii şüphe etmeniz doğal ancak şüpheniz uzun süredir varsa ve fazlaysa çok sıkıntı çekersiniz kafanız sadece bununla meşgul olur. 1-2 farklı av ile tarama yapıp, güvenmiyorsan da temiz kurulum yapıp kurtulman gerek. Temiz kurulumdan sonra şifrelerini her şeyini değiştirirsin telefonuna da ağ üzerinden bir erişim sağlanamaz zaten. Telefonunla alakalı tek sıkıntın telefon rehberin olabilir eğer Google'da tutuyorsan rehberini. Onun da zaten RAT atan kişilerin çok aklına geleceğini düşünmüyorum. Çok ta kafaya takmamalısınız.
En ufak şeyi virüse bağlıyorum bu aralar,whatsapp da sesli mesaj atamıyodum virüsdenmi diye düşünmüştüm,mikrofon bozukmuş.Gerekli şeyleri yaptıysanız içinizi rahat tutun, tabii şüphe etmeniz doğal ancak şüpheniz uzun süredir varsa ve fazlaysa çok sıkıntı çekersiniz kafanız sadece bununla meşgul olur. 1-2 farklı av ile tarama yapıp, güvenmiyorsan da temiz kurulum yapıp kurtulman gerek. Temiz kurulumdan sonra şifrelerini her şeyini değiştirirsin telefonuna da ağ üzerinden bir erişim sağlanamaz zaten. Telefonunla alakalı tek sıkıntın telefon rehberin olabilir eğer Google'da tutuyorsan rehberini. Onun da zaten RAT atan kişilerin çok aklına geleceğini düşünmüyorum. Çok ta kafaya takmamalısınız.
ISS'ınızın müşteri hizmetlerini arayın her şeyi virüse bağlamayın hocam. Telefon Wi-Fi işaretinde yukarı aşağı okların zaten yanıp sönmesi lazım normal.
Tamamdır, bilgisayara temiz kurulum yaptım telefona da yapmam gerekli mi? Ya da bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi, yani tefonda bir şey yok.
Tamamdır, bilgisayara temiz kurulum yaptım telefona da yapmam gerekli mi? Ya da bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi, yani tefonda bir şey yok.
En ufak şeyi virüse bağlıyorum bu aralar, WhatsApp da sesli mesaj atamıyordum virüsden mi diye düşünmüştüm, mikrofon bozukmuş.
Telefon bazen biryere tıklıyor bu telefona su kaçtığı içinmidir?İçinizi rahatlatmak için yalan söylemem. Olması gerekenleri yaptıysanız zaten içinizi rahat tutun. Telefondaki bilinmeyen ad kısmına gelince yedeklerle vs. alakalıdır. Hala şüpheniz varsa rehberiniz hangi Google hesabına bağlıysa şifresini tekrar değiştirin, giriş yapılan tüm cihazları kaldırın.
Hocam hayatınızı alt üst etmek istemiyorsanız çok takmayın doğru adımlarla her şey çözülür. Virüs bulaştı diye bilgisayarınızı/telefonunuzu fırlatıp atmanız gerekmiyor sonuçta. Geçenlerde benim de başıma bir virüs olayı geldi, temiz kurulum yaparken formatta hızlı hızlı Next Next yapmaktan ötürü biçimlendirmeyi unutmuşum. Şüpheye düşünce sordum foruma cevabımı aldım tekrar kurulum yaptım. BIOS'a UEFI'ye vs. bulaşırsa diye de ESET taramamı yaptım temiz çıkınca rahatladım çok kafaya takmaya gerek yok.
Hocam size son sorum olsun bilgisayardaki rat modeme bulaşıp yeni aldığım bilgisayara bulaşmaz dimi?Arkadaş ağ dan bilgiyara bulaşabilir demişti.İçinizi rahatlatmak için yalan söylemem. Olması gerekenleri yaptıysanız zaten içinizi rahat tutun. Telefondaki bilinmeyen ad kısmına gelince yedeklerle vs. alakalıdır. Hala şüpheniz varsa rehberiniz hangi Google hesabına bağlıysa şifresini tekrar değiştirin, giriş yapılan tüm cihazları kaldırın.
Hocam hayatınızı alt üst etmek istemiyorsanız çok takmayın doğru adımlarla her şey çözülür. Virüs bulaştı diye bilgisayarınızı/telefonunuzu fırlatıp atmanız gerekmiyor sonuçta. Geçenlerde benim de başıma bir virüs olayı geldi, temiz kurulum yaparken formatta hızlı hızlı Next Next yapmaktan ötürü biçimlendirmeyi unutmuşum. Şüpheye düşünce sordum foruma cevabımı aldım tekrar kurulum yaptım. BIOS'a UEFI'ye vs. bulaşırsa diye de ESET taramamı yaptım temiz çıkınca rahatladım çok kafaya takmaya gerek yok.
Hocam konuya dağir farklı birşey ve son sorumu sorucam,hiçbir cihaza yayılmadan sadece modeme bulaşır mı?Şükür.
Hayır.Telefon bazen biryere tıklıyor bu telefona su kaçtığı içinmidir?
Hocam size son sorum olsun bilgisayardaki rat modeme bulaşıp yeni aldığım bilgisayara bulaşmaz dimi?Arkadaş ağ dan bilgiyara bulaşabilir demişti.
Hocam konuya dağir farklı birşey ve son sorumu sorucam,hiçbir cihaza yayılmadan sadece modeme bulaşır mı?
Telefon bazen bir yere tıklıyor bu telefona su kaçtığı için midir?
Hocam size son sorum olsun bilgisayardaki RAT modeme bulaşıp yeni aldığım bilgisayara bulaşmaz değil mi? Arkadaş ağdan bilgiyara bulaşabilir demişti.
Hocam konuya dağir farklı bir şey ve son sorumu soracağım, hiçbir cihaza yayılmadan sadece modeme bulaşır mı?
Bilgisayarıma RAT bulaşmıştı, telefona ağ üzerinden bulaştığını düşündüm. En sonunda telefona RAT bulaşmadığından emin oldum lakin hala kameradan izlendiğimi hissediyorum ve beni dinlediklerini hissediyorum.
Herşeyi virüse bağlamanız doğru değil, önce bunu araştırmalısınız. Virüs belirtileri daha çok bilgisayarın kasmasıdır ve CPU'nun artmasıdır.Tamamdır,bilgisayara temiz kurulum yaptım telefonada yapmam gerekli mi?Yada bu dedikleriniz içimi rahatlatmak için mi,yani tefonda birşey yok.
En ufak şeyi virüse bağlıyorum bu aralar,whatsapp da sesli mesaj atamıyodum virüsdenmi diye düşünmüştüm,mikrofon bozukmuş.
Yok hocam,içim rahat.Genel Markalar Pratik Ince Tablet Telefon Kamera Kapatıcı Laptop Webcam Cover Gizleyici 3 Adet - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Pratik Ince Tablet Telefon Kamera Kapatıcı Laptop Webcam Cover Gizleyici 3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Linkteki aparatlardan alıp kamerana takıyorsun, konu kapanıyor.
Çok takıntılıysan belirli aralıklarla temiz kurulum yapıp şifrelerini de değiştirebilirsin.
Hocam durup dururken aklıma geldi.Ben googleden oyun indirmiştim.Oyun indi açılmadı ve oyunla alakalı görseller galerime geldi bu virüsmüdür ve yaşadıklarım bundan mı kaynaklanıyordur?Herşeyi virüse bağlamanız doğru değil, önce bunu araştırmalısınız. Virüs belirtileri daha çok bilgisayarın kasmasıdır ve CPU'nun artmasıdır.
Rootkit ise?Herşeyi virüse bağlamanız doğru değil, önce bunu araştırmalısınız. Virüs belirtileri daha çok bilgisayarın kasmasıdır ve CPU'nun artmasıdır.