İzleniyormuş gibi hissediyorum

30 gün ücretsiz kullanabilirsiniz, ardından bana yazın ben size deneme keyi veririm.
30 gün ücretsiz yaptım.Hocam yinede tüzde tüz eminiz dimi olmadığına😁.

Gece evinde sen yatarken sana uçak çarpma ihtimali de var. İnterneti düzgün kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
Hocam bir sorumdaha olucak,benim rehberdeki rumaralar silindi ertesi gün geri geldi ve başka günde rehberde biinneyen ad diye 2 kişi vardı bu neyden kaynaklandı?

Son düzenleme:
30 gün ücretsiz yaptım.Hocam yinede tüzde tüz eminiz dimi olmadığına😁.

Hocam bir sorumdaha olucak,benim rehberdeki rumaralar silindi ertesi gün geri geldi ve başka günde rehberde biinneyen ad diye 2 kişi vardı bu neyden kaynaklandı?
Yedeklerden olabilir. Google yedekleri. Veya sim kartındaki numaralar olabilir veya telefona kayıtlı numaralar olabilir. Çakışmış numaralardır belki.

Biri sizi izliyor olsa ve kötü niyetli olsa (ki başka neden izlesin) çoktan fidye istemişti, öyle düşünün.
Ağınızı ve cihazınızı düzenli olarak kontrol eden bir AV olsun. Ben de böyle biraz paranoyağım anlayabiliyorum.

Biri sizi izliyor olsa ve kötü niyetli olsa (ki başka neden izlesin) çoktan fidye istemişti, öyle düşünün.
Ağınızı ve cihazınızı düzenli olarak kontrol eden bir AV olsun. Ben de böyle biraz paranoyağım anlayabiliyorum.
Bilgisayarımda kaspersky var hiçbirşey çıkmadı,ama telefonu da taratsam iyi olur ama üşeniyorum.

Ağım sürekli düşüyor,yani azalıyor telefon wifi işaretinde yukarı aşagı iki ok varya bazen sönüyolar normal mi?

Bilgisayarıma RAT bulaşmıştı, telefona ağ üzerinden bulaştığını düşündüm. En sonunda telefona RAT bulaşmadığından emin oldum lakin hala kameradan izlendiğimi hissediyorum ve beni dinlediklerini hissediyorum.

Gerekli şeyleri yaptıysanız içinizi rahat tutun, tabii şüphe etmeniz doğal ancak şüpheniz uzun süredir varsa ve fazlaysa çok sıkıntı çekersiniz kafanız sadece bununla meşgul olur. 1-2 farklı av ile tarama yapıp, güvenmiyorsan da temiz kurulum yapıp kurtulman gerek. Temiz kurulumdan sonra şifrelerini her şeyini değiştirirsin telefonuna da ağ üzerinden bir erişim sağlanamaz zaten. Telefonunla alakalı tek sıkıntın telefon rehberin olabilir eğer Google'da tutuyorsan rehberini. Onun da zaten RAT atan kişilerin çok aklına geleceğini düşünmüyorum. Çok ta kafaya takmamalısınız.

Bilgisayarımda Kaspersky var hiçbir şey çıkmadı, ama telefonu da taratsam iyi olur ama üşeniyorum.

Ağım sürekli düşüyor, yani azalıyor telefon Wi-Fi işaretinde yukarı aşagı iki ok var ya bazen sönüyolar normal mi?

ISS'ınızın müşteri hizmetlerini arayın her şeyi virüse bağlamayın hocam. Telefon Wi-Fi işaretinde yukarı aşağı okların zaten yanıp sönmesi lazım normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı