İzmir Bornova'da yangın

• Konuyu başlatan Pon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 261

Pon

Picopat
Yer
İzmir/Bornova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 4.2 GHz , 16 GB RAM , 240 GB SSD , 2TB HDD , GTX 1650 Super , Windows 11 Home
Meslek
Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık terör eylemi olduğundan şüpheleniyorum bu olayların. Bilinçli olarak yakan varsa cidden yazıklar olsun. Nasıl kıyıyorsunuz anlamıyorum.

En çok Gelibolu yangını yüreğimi parçalamıştı. Çanakkale'ye gitmiş birisi olarak Gelibolu ormanlarının hem tarihimiz hem de benim için ayrı bir yeri var. Burası taşıyla, toprağıyla, ağacıyla, sincabıyla, kurdu, kuşuyla bizim vatanımız. Vatanımızı yakmayın!

Artık terör eylemi olduğundan şüpheleniyorum bu olayların. Bilinçli olarak yakan varsa cidden yazıklar olsun. Nasıl kıyıyorsunuz anlamıyorum.

En çok Gelibolu yangını yüreğimi parçalamıştı. Çanakkale'ye gitmiş birisi olarak Gelibolu ormanlarının hem tarihimiz hem de benim için ayrı bir yeri var. Burası taşıyla, toprağıyla, ağacıyla, sincabıyla, kurdu, kuşuyla bizim vatanımız. Vatanımızı yakmayın!
Tam avel yakalanan plakasına kadar çekmişler mangal göküp kaçmış.Yakalayıp Ağaç başına 6 Milyon TL ceza geçirmişler iyi oldu akıllanmıştır.

Son zamanlarda bayağı çıkmaya başladı. 1 ay önce falan bizim evin önünde dağlık yer vardı tam da gece yarısı yandı. Geçen gün de tam bilmiyorum yeri ama dumanlar evin oraya gelmişti, otobandaydı sanırım yaygın.

Tam avel yakalanan plakasına kadar çekmişler mangal göküp kaçmış.Yakalayıp Ağaç başına 6 Milyon TL ceza geçirmişler iyi oldu akıllanmıştır.
Bilinçli yapanlara müebbet hapis verilmeli kanaatimce. Orada binlerce canlı yok oluyor, tarım arazilerimizi kaybediyoruz. Bu çok büyuk bir suç.

Bilinçli yapanlara müebbet hapis verilmeli kanaatimce. Orada binlerce canlı yok oluyor, tarım arazilerimizi kaybediyoruz. Bu çok büyuk bir suç.
Zaten müebbet kaç tane ağaç yanmış binden fazla 6 milyondan hesapla o parayı ödeyebilir mi sence ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı