İzmir/Buca için operatör önerisi

Columbo1283

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, İzmir'e taşınacağım ve taahhüttüm bitmek üzere. Türk Telekom veya Vodafone'a geçeceğim. Gönlüm Türk Telekom'dan yana ama çeker mi bilmiyorum. Orada yaşayan arkadaşlar hangisini önerir?

Taşınacağınız bölge de tanıdık kişiler varsa sorabilirsiniz veya yeni komşularınıza da sorabilirsiniz, hangisi daha iyiyse ona geçiş yapın veya üstteki arkadaşın attığı linkler den çekim güçlerine bakabilirsiniz.

Herkese merhaba, İzmir'e taşınacağım ve taahhüttüm bitmek üzere. Türk Telekom veya Vodafone'a geçeceğim. Gönlüm Türk Telekom'dan yana ama çeker mi bilmiyorum. Orada yaşayan arkadaşlar hangisini önerir?

Ben Buca'da yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum memnunum ama ölü olduğu noktalar var tabii taşındığınız mühüte bağlı bir durum hız konusu.

Taşınacağınız bölge de tanıdık kişiler varsa sorabilirsiniz veya yeni komşularınıza da sorabilirsiniz, hangisi daha iyiyse ona geçiş yapın veya üstteki arkadaşın attığı linkler den çekim güçlerine bakabilirsiniz.
Buca'da oturuyorum bende. 😁😁

Buca özelinde konuşursak buca'yı tavaf etmiş, üçünüde kullanmış biri olarak net Turkcell diyorum. Hem hız hem kapsama konusunda çok başarılı.

Türk Telekom kesinlikle tavsiye etmem, merkezi yerlerde hızları güzel veriyor ama ara sokaklara girince komple şebeke gidiyor ya da şebeke 2G/3G oluyor.

Vodafone ise Turkcell gibi o da güzel çekiyor ama onunda hızı her anlamda pert. Kısaca Turkcell > Vodafone > TT
@Columbo1283 Buca'nın neresine taşınacaksınız hocam?

Son düzenleme:
Kooperatif

Vodefone'un sıkıntılı olduğunu biliyorum. Full 4.5g çekerken bile 30 mbps/s'nin üzerini veremiyor o yüzden gönlüm TT'den yana dedim fakat TT çekmezse daha kötü.
@MobilRadar @İzmirli Gurme
Şehir içinde abartıldığı kadar çekmeme sorunu yok, hatta benim bulunduğum lokasyonların çoğunda TT her iki operatörden de iyi çekiyor. Biraz da şans işi hocam.

Kooperatif

Vodefone'un sıkıntılı olduğunu biliyorum. Full 4.5g çekerken bile 30 mbps/s'nin üzerini veremiyor o yüzden gönlüm TT'den yana dedim fakat TT çekmezse daha kötü.
@MobilRadar @İzmirli Gurme
Buca Koop kısaca hemen dibimdesiniz. 😄 Hocam Buca Koop'da kesinlikle Vodafone kullanmayın, Turk Telekom'da kullanmayın, Turkcell en iyisi olacaktır. Buca özelinde operatörler çok kötü, hele koop tarafları falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı