İzmir Erin Digital'e güvenilir mi?

Tody

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller, istediğim bir ürünün 2. elini erin digitale de buldum önceden buradan alışveriş yapan var mı?
Dükkan güvenilir mi?
Önceden alış-veriş yaptıysanız deneyimlerinizi ve yaşadığınız herhangi bir sıkıntı varsa belirtirseniz mutlu olurum.

Hocam aldınız mı? Güvenilir midir?
Hocam önceliğiniz olmasın bence. Sensörde o sırada farketmediğim bir leke çıktı fuji ve 1 yere götürdüm temizleyemediler, sahibinden fotoğraflarına göre kutu içeriğini eksik verdiler söyledim ama pek takmadılar şahsen ben de aceleci olduğumdan ve bütçeme uygun bi orası olduğundan takmadım ve aldım yalan yok kameradan memnunum ama sensör lekesini söyleseler iyi olurdu

Hocam önceliğiniz olmasın bence. Sensörde o sırada fark etmediğim bir leke çıktı fuji ve 1 yere götürdüm temizleyemediler, sahibinden fotoğraflarına göre kutu içeriğini eksik verdiler söyledim ama pek takmadılar şahsen ben de aceleci olduğumdan ve bütçeme uygun bir orası olduğundan takmadım ve aldım yalan yok kameradan memnunum ama sensör lekesini söyleseler iyi olurdu.

Hocam ben DJI Osmo pocket 2 için yazdım EFT istediler sonra kargolarız dediler. Onun yerine 500 lira daha fazla verip kontrol edebileceğim bir yerden almaya karar verdim. Sizin bu söyledikleriniz de çok iç açıcı olmadı tabii. Çok teşekkür ederim hayırlı forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı