Casper Nirvana model notebookumu satışa çıkarıyorum. Özellikleri ve fiyatı;
15.6" 1366x768 HD ekran.
Windows 8.1 Pro işletim sistemi.
Intel Celeron B830 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
HD Webcam.
Dahili mikrofon.
320 GB SATA HDD.
Intel HD Graphics 1 GB paylaşımlı ekran kartı.
Kablosuz ağ bağlantısı.
Bataryasının ömrü bitmiştir doğrudan elektrik ile çalışmaktadır.
Dahili klavyesinin bazı tuşları arada sırada çalışmamaktadır 50-60 TL'ye değiştirebilirsiniz.
Yüklediğim görsel de de görüldüğü gibi sağdaki şey yerinden çıkmış lakin görüntü akışını engelleyen veya kablolara zarar verebilecek etkeni yoktur.
Isınma sorunu yoktur günlük internet, dizi, haber vb. için kullanabilirsiniz. Ayrıca okula giden çocuğunuz var ise EBA ve canlı dersler için idealdir. Aynı zamanda günümüz gelişmiş yüksek grafikli oyunlar haricinde Minecraft, Crysis 2, Mafia 2 vb. oyunları da oynayabilirsiniz.
Fiyatı 1000 TL'dir pazarlık vardır.
15.6" 1366x768 HD ekran.
Windows 8.1 Pro işletim sistemi.
Intel Celeron B830 işlemci.
4 GB DDR3 1333 MHz RAM.
HD Webcam.
Dahili mikrofon.
320 GB SATA HDD.
Intel HD Graphics 1 GB paylaşımlı ekran kartı.
Kablosuz ağ bağlantısı.
Bataryasının ömrü bitmiştir doğrudan elektrik ile çalışmaktadır.
Dahili klavyesinin bazı tuşları arada sırada çalışmamaktadır 50-60 TL'ye değiştirebilirsiniz.
Yüklediğim görsel de de görüldüğü gibi sağdaki şey yerinden çıkmış lakin görüntü akışını engelleyen veya kablolara zarar verebilecek etkeni yoktur.
Isınma sorunu yoktur günlük internet, dizi, haber vb. için kullanabilirsiniz. Ayrıca okula giden çocuğunuz var ise EBA ve canlı dersler için idealdir. Aynı zamanda günümüz gelişmiş yüksek grafikli oyunlar haricinde Minecraft, Crysis 2, Mafia 2 vb. oyunları da oynayabilirsiniz.
Fiyatı 1000 TL'dir pazarlık vardır.