İzmir VDSL altyapı için ISS önerisi

Makaleler
56
Yer
İstanbul
Herkese selamlar.

İzmir için ping değerleri iyi olan VDSL altyapıda ISS arıyorum.

-Türknet VDSL için pahalı.
---Diğer ISS'lerin de zam yapacağını biliyorum, taahütlü alırım olur biter.---
-Türk Telekom zaten kullanıyorum.
-COMNET müşteri kalitesi cidden sıfır, resmi bir şirket gibi hizmet vermiyorlar.
-Millenicom pingleri yüksek diye duydum.
-Superonline altyapısı maalesef yok.

Taahhüt fark etmez, taahhütlü de alabilirim.

Önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
İzimiri bilmemde genel olarak en iyi ping TurkNet'te sanırsam. Hattının kalitesine bağlı olarak daha iyi alabilirsin. Pahalı kısmına gelirsek hazirana kadar çoğu firma yapacak zaten TurkNet'i bekliyor millet zam için :)
VDSL olarak ping yani.

O da sana kalmış hocam.
Aynı fiyata Türk Telekom alabiliyorum... Aynı hız, daha iyi kalite. Bir sorun olduğunda Türknet'e uzun uzun yalvarmama gerek kalmayan, başka firmanın ekiplerini beklemek zorunda kalmadığım bir ISS. Şu an Turknet yerine TürkTelekom daha mantıklı.

Aynı fiyata Türk Telekom alabiliyorum... Aynı hız, daha iyi kalite. Bir sorun olduğunda TurkNet'e uzun uzun yalvarmama gerek kalmayan, başka firmanın ekiplerini beklemek zorunda kalmadığım bir ISS. Şu an TurkNet yerine Türk Telekom daha mantıklı.

Tabii ki Haziran'da olacak zam sonrası TT'ye yaklaşacak fiyatı. Yalnız öyle bir anlattınki acaba 3 senedir kullanıdığım TurkNet değil de başkası mı diye düşündüm. Sorun olduğunda Türk Telekom bakıyor extrem bir şey olmadıkça kendi ekibi gelmiyor zaten. Her şey TT ile bitiyor. Fiyat sonrası zaten millet düşünecek Telekom almak mantıklı gelebilir birçok kişiye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı