İzmir'de Anakart nereden alınır?

Ekran kartının kutusnu açtığımda ( MSI GTX750 Ti) sürücü cdsinin aşırı yıpranmış ve 1 yerinin yırtık olduğunu gördüm. Şüphelenip biraz daha incelediğimde ekran kartının fanlarının arkasındaki ızgaraların en üstündeki yerin yamuk olduğunu gördüm. Açıkça biri anakarta oturturken o kısma bastırmış. Jelatin falan hiç bir şey yoktu. Bana başka bir MSI kutusu açıp içinden çıkan buruşuk cd kabını gösterip MSI'ın hatası dediler. Değiştirmeleri için ısrar ettim. "Beyefendi ekran kartınız bozuk mu?! Bozuksa servise gönderelim." demezler mi! Lanet olsun deyip aldım kartı çıktım. Recep abi Resul abi Vatan Bornova şubesinde mi çalışıyor. Nasıl ulaşabilirim kendisine?

Vatan İzmir'de Resul diye bir abi vardır, ASUS promotörü. İyi bir abidir. Ondan yardım alabilirsin. Vatan olmaz dersen Tekmar'a bakabilirsin.
Tekmar batmadı mı? ben battı biliyorum Bornova Küçükpark'ta bir küçük yeri vardı birde metro karşısında büyük yeri vardı önce küçük kapandı sonra büyük kapandı sene 2008 sonu Eti 1000TL hediye kartı verdi kardeşimle Notebook alalım dedik gittik bunlara 1K'yı beğenmediler Teknosa'ya gitmiştik bir süre sonra gümledi orası...
Batmadan gitmiştim P3 Think Padler vardı kullandıkları...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı