İzmirim dijital kart uygulaması kullanılır mı?

Yaman AKDENİZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün izmirimkart App üzerinden bir dijital öğrenci kartı oluşturdum önce benden 20 TL kesti ve sonra bakiye olarak geri yatırdı iyi hoş mantığını da anladım QR okutuyorsun parayı çekiyor fakat merak ettiğim konu her eshotta QR kod var mı? Veya düşük parlaklık, güneş vurması gibi sorunlar kullanmayı engelliyor mu? Yoksa gündelik hayatta rahat bir şekilde kullanılabilir mi?

Merhaba bugün izmirimkart App üzerinden bir dijital öğrenci kartı oluşturdum önce benden 20 TL kesti ve sonra bakiye olarak geri yatırdı iyi hoş mantığını da anladım QR okutuyorsun parayı çekiyor fakat merak ettiğim konu her eshotta QR kod var mı? Veya düşük parlaklık, güneş vurması gibi sorunlar kullanmayı engelliyor mu? Yoksa gündelik hayatta rahat bir şekilde kullanılabilir mi?
Para kesip bakiye olarak geri vermesi kartında para olduğunu doğrulamak için yapılmıştır muhtemelen.

İzmir de yaşıyorum fakat, benzer sistem istanbulda vardı. Uygulama üzerinden QR kod okutmaya çalışırken bazı makinelerde sorun oluyordu. Okutmadığım bile olmuştu sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı