İzole whey protein önerisi

Algoritmik

Hectopat
İzole why protein tozları laktozsuz oluyormuş okuduğum kadarıyla. Bazı sağlık sorunlarım olduğu için laktozsuz ve glutensiz besleniyorum.
Gönül rahatlığıyla alabilirsin dediğiniz markalar hangileri? Öneriler için şimdiden teşekkürler.

İyi bir şey için ne kadar çıkmam lazım? Direkt kaliteli bir marka almak istiyorum. Bütçe serbest hatta set olarak da yazabilirsiniz. Yanında creatin, BCAA da olabilir yani. Gerçi benim için gerekli mi onlar bilmiyorum ama :)
Alabileceğin en iyisi weider daha sonra hardline, olimp, scitec önerebilirim. Hepsi üst kalite markalar.

Alabileceğin en iyisi weider daha sonra Hardline, olimp, Scitec önerebilirim. Hepsi üst kalite markalar.

Bakacağım hepsine dostum teşekkür ederim.

Aromasız alırsan nasıl içeceksin. Onu bir şeye katman gerekecek. Katabiliyorsan aromasızda alabilirsin.

Ben çikolatalı almıştım. Suyla iş görür lezzet seviye. Laktozsuz sütle ise daha iyiydi.

Aromasız olduğu zaman değerleri daha iyi almıyor muyuz? Zorlanmam daha önce kullanmıştım.
Laktozsuz süt ile olabilir fakat çilekli, çikolatalı vs pek mantıklı değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı