Izole Whey vs Normal Whey

Hayirlisi olsun. Haklısın hocam yanlış yazmışım ne dersin bu ürün hakkında?
Bigjoy da iyidir stok yapma konusu size kalmış. Çok fark etmez zaten güvenilir marka olduktan sonra. Bence bunlara para verip stok yapacağınıza tavuk yumurta falan alın. Hem daha ucuz hem de en kaliteli whey den çok daha iyi.

Hayirlisi olsun. Haklısın hocam yanlış yazmışım ne dersin bu ürün hakkında? İleri de scites kampanyası mi kovalasam gerçekten o kadar fark var mi? Hatta ne farkı var ki bu kadar fiyat farkı var? Bigjoy da övgü alan güvenilir bir marka olduğu söyleniyor çünkü.
Kullanmadığım için tat ve karışım konusunda bir yorum yapamam ama marka iyi diye biliyorum. İkinci olarak Scitec ithal bir marka. Menşei Macaristan. Siz "bu kadar fiyat farkı" diyorsunuz ama Hardline daha pahalı Scitec'den. Ayrıca "bu kadar fiyat farkı" görmek isterseniz Weider markasının ürünlerine bakın :D

T
Bigjoy da iyidir stok yapma konusu size kalmış. Çok fark etmez zaten güvenilir marka olduktan sonra. Bence bunlara para verip stok yapacağınıza tavuk yumurta falan alın. Hem daha ucuz hem de en kaliteli whey den çok daha iyi.
Tamam hocam o zaman tavuk yumurtaya Ağırlık vereyim. Teşekkür ediyorum.

Kullanmadığım için tat ve karışım konusunda bir yorum yapamam ama marka iyi diye biliyorum. İkinci olarak Scitec ithal bir marka. Menşei Macaristan. Siz "bu kadar fiyat farkı" diyorsunuz ama Hardline daha pahalı Scitec'den. Ayrıca "bu kadar fiyat farkı" görmek isterseniz Weider markasının ürünlerine bakın :D
Hocam en iyisi scitec 5 kg olanı varya kampanya girince onu alırım tüm sene almam artık 😅 çikolatalı aldın isen yorum yapar misin tadi nasil diye scitec de

T
Tamam hocam o zaman tavuk yumurtaya Ağırlık vereyim. Teşekkür ediyorum.

Hocam en iyisi scitec 5 kg olanı varya kampanya girince onu alırım tüm sene almam artık 😅
Önce küçük gramajlı alıp denemelisin. Tadı hoşuna gitmeyebilir. Ben bayılarak içiyorum. Scitec Çikolatalı yorumlarına bakacak olursak çoğu kişi "şekerli" "aşırı şekerli" tattan bahsediyor. Kimisi az su ile yapıyor kimisi çok su ile. Ben şahsen şekerli olmasına bayılıyorum ve severek içiyorum. Hardline Çikolatalı da kullandım ama tadı hem yavan hem de sindirimini beğenmedim. O yüzden tadını bilmediğin bir ürünü öyle yüklü miktarda alma. Bu sadece protein tozu için değil her şey için geçerli.

Önce küçük gramajlı alıp denemelisin. Tadı hoşuna gitmeyebilir. Ben bayılarak içiyorum. Scitec Çikolatalı yorumlarına bakacak olursak çoğu kişi "şekerli" "aşırı şekerli" tattan bahsediyor. Kimisi az su ile yapıyor kimisi çok su ile. Ben şahsen şekerli olmasına bayılıyorum ve severek içiyorum. Hardline Çikolatalı da kullandım ama tadı hem yavan hem de sindirimini beğenmedim. O yüzden tadını bilmediğin bir ürünü öyle yüklü miktarda alma. Bu sadece protein tozu için değil her şey için geçerli.
Hocam çikolatalı olani beğeniyorsun değil mi? Tadı nesquu.ik gibi mi? 5 kg lik olanda çeşit yok sanırım. Muz çilek vs olsaydı keşke.

Bigjoy çilekli geldi tek kelimeyle bayıldım. Supllementler muzlu kullanıyordum ama toparlaklanma, köpürme gibi sorunlar oluyordu. Artık bigjoyla devam çünkü scitec whey de çilekli seçeneği yok. Fiyat farkına da degecegini sanmıyorum. Herkese hayırlı forumlar.

Bigjoy çilekli begendim ama muzlusunu beğenmedim. Supllementler muzlu beğeniyordum ama köpürme gibi sorunlar oluyordu. Herkese hayırlı forumlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı