yusufcan1636
Hectopat
Vallahi ben zamanında Turbox PC aldım, 4 yıldır sorunsuz çalışıyor dedim diye bayağı linç yemiştim. Izoly, Turbox falan bunlar çok kalitesiz ürünler çıkarıyor ama şans eseri bozulmadan çalıştığı da oluyor. Ben 2017 başında, fazla araştırmadan Turbox kasa aldım, i5 falan vay be diyerek aldım, mobil işlemci olduğunu sonra öğrendim. Ama sadede gelmek gerekirse PC'yi tabiri caizze kırbaçlaya kırbaçlaya kullandım. CoD adwanced warfare e kadar tüm seriyi, GTA 5'i, arma serisini, NFS serisinden pay back e kadar olan oyunları gibi birçok oyunu oynadım, yıldan yıla açıp tozunu almaktan başka hiçbir detaylı temizlik yapmadım, hala tamı tamına 5 yıl oldu, termal macuna falan da ellemedim. Az biraz performansı düşse de -GTA 5 de 28-30 FPS verirken şimdi 24 civarı veriyor- yine de çalışıyor ve son zamanlarda War Thunder laptopu ısıttığı için bu PC'den oynuyorum. Ama anlamıyorum, bunları deyince neden linç yiyorum? Önceki tartışmada ben inanmayan arkadaşlar varsa faturadan tutun kasada hala duran garanti bantlarına kadar her şeyi paylaşabilirim demiştim, o zaman daha diyecek bir şeyyleri kalmayıp hakaret etmeye kadar götürmüşlerdi işi. Kabul ediyorum, gelmiş geçmiş enn dandik markalar bunlar ama bir şekilde bendeki ürün iyi çıktı, yıl oldu 2022 ama o dandik i5 650 işlemcisi hala çalışıyor, oyun oynatıyor, bunda kızacak, linçleyecek ne var bir türlü anlamadım. Ha yine de tavsiye olarak 10 bin lirayı Izoly'e yatırmayı asla önermem ama hayatı boyunca Turbox'tan 1 ürün bile almayıp yıllardır Turbox kullanan kişilere nutuk okuyan kişiler gibi de koyun olup, çoğunluk ne diyorsa bende aynısını diyeyim diyen tayfadan da olmayın.
Hocam sizde sağlam kalmış çalışmış falan tamamda bunlar 3.nesil 1. nesi i5 işlemcili GT 710'lu sistemi Ultra mega iyi PC diye yüksek fiyattan, bilmeyenlere yutturmak için uğraşan bu şekilde para kazanan adamlar bende sorunsuz çalısıyor diyenler tek sorunun kalite olduğunu sananlar olduğu için linç yiyor anladınız mı?