Izoly M110 alınır mı?

Hocam şu anki sistemimmi daha iyi yoksa attığım sistemmi daha iyi, şu anki sistem özelliklerim;
  • Intel Pentium Dual Core CPU E6500 2.93GHz (2 çekirdek)
  • Intel G41 Express chipset.
  • 6 GB DDR3 RAM.
  • 110GB SSD.
Üstte attığım sistemmi daha iyi yoksa şu anki sistemimmi daha iyi.

4 bin liraya ikinci el işlemci ve RAM alın.

4 bin liraya ikinci el işlemci ve RAM alın.

Elinde olan anakart düzgün bir işlemci desteklemiyor. G31 serisi olsaydı eğer rami 8 yapıp, XEON5450 işlemci takmasını tavsiye edecektim. Yanına gtx750 ile iş görecek hale gelirdi. Bu şekilde Anakart+İşlemci alıp ekstra ram eklemeli.

Attığın sistem yazdığından daha iyi ancak orada yazan paraya değmez. 2000-2500 civarına alınabilirdi. Ayrıca ekran kartı olmadığından performans olarak dağlar kadar fark etmeyecek ne yazık ki.
peki o bilgisayarı aldım varsayalım, ekran kartıda alıcak olsam hangi ekran kartı uyumlu olur o bilgisayara?

Elinde olan anakart düzgün bir işlemci desteklemiyor. G31 serisi olsaydı eğer rami 8 yapıp, XEON5450 işlemci takmasını tavsiye edecektim. Yanına gtx750 ile iş görecek hale gelirdi. Bu şekilde Anakart+İşlemci alıp ekstra ram eklemeli.
anakart ve işlemci öneriniz varmıdır hocam?

Son düzenleme:
peki o bilgisayarı aldım varsayalım, ekran kartıda alıcak olsam hangi ekran kartı uyumlu olur o bilgisayara?

anakart ve işlemci öneriniz varmıdır hocam?
Hocam almayın patlarsınız (gerçek anlamda). İzoly ve turbox dışı markalar tercih edin, gerekirse dizüstü ucuz ofis bilgisayarlarına bakabilirsiniz.

Hocam almayın patlarsınız (gerçek anlamda). İzoly ve turbox dışı markalar tercih edin, gerekirse dizüstü ucuz ofis bilgisayarlarına bakabilirsiniz.

Emsal bilgisayarları araştırdım izoly ile olan, 2000 civarına çok rahat bulabiliyorsun aynı özelliklerde. GTX1050 - RX560'a kadar gider ekran kartı olarak ancak tavsiye etmem.

Kısıtlı bütçe ile Ryzen 3 1200 - A320 anakart - 8 GB RAM - GTX960/RX560 tarzı bir sistem yapılabilir (İkinci el parçalar ile). Anakartı B450 yaparsanız ileride yükseltme şansınız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı