Çözüldü Izoly anakart takıldıktan sonra mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gameholder

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 2600 8*2 Kingston Ram H61C İzoly Anakart 500 ssd
Zoko chiko kasa 500 W MSI MAG A500DN PSU
RAM
2*8 Kingstone 8 gb 1600 mhz
İşlemci
İ7 2600
Merhaba. Eski anakart bozulduğu için yeni Izoly marka 1155 pin DDR3 anakart aldım ancak mavi ekran verip duruyor. BIOS güncellemesini de nasıl yapacağım bilmiyorum.

Şimdiye kadar 2 farklı kodla mavi ekran aldım
1. si KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
2. si WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

Çözüm
CPU sorunu var gibi anakart slotunda sorun olabilir. Eski sistemde CPU sorunu oladığına emin ise anakartı iade et ve bilindik ve sağlam bir markanın anakartını al.

Eski sistemimdeki CPU'yu buraya taktım. Önceden mavi ekran vermiyordu. Takınca verdi. Sağ olun hocam.

CPU sorunu var gibi anakart slotunda sorun olabilir. Eski sistemde CPU sorunu oladığına emin ise anakartı iade et ve bilindik ve sağlam bir markanın anakartını al.

Hocam ekstra olarak olay görüntüleyicisinde mavi ekran aldığım zaman bu uyarıyı veriyor. Sebebi ne olabilir? @claus

Eski sistemimdeki CPU'yu buraya taktım. Önceden mavi ekran vermiyordu. Takınca verdi. Sağ olun hocam.

Hocam ekstra olarak olay görüntüleyicisinde mavi ekran aldığım zaman bu uyarıyı veriyor. Sebebi ne olabilir? @claus

Yine CPU kaynaklı mı?
Windows açılıyorsa dosyaları paylaşın.

Yine mavi ekran verdi paylaşırken.

Anakartında eğer 4 RAM slotu varsa zannetmiyorum ama onları 2-4 olarak değiştirsene.

2 slot var ve ikisini de değiştirdim yerlerini.

Windows açılıyorsa dosyaları paylaşın.

Dosya Ekleri

• IMG_0862.jpeg
    IMG_0862.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı