Izoly bilgisayar alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz postlar bıktım artık adam akıllı cevap verin neden o zaman bu kadar fazla FPS alınıyor.
Bak, buraya Izoly savunmaya mı geldin? Yoksa adam akıllı tavsiye almaya mı? Tavsiye almayaysa tavsiye yapılmış zaten, yok savunmayaysa sen git Izoly bilgisayarını al bolca FPS alırsın asla da pişman olmazsın.
Izoly alınmaz diyenlere sesleniyorum Izoly fiyatına monitörlü ve kasalı sistem toplayın ondan sonra konuşun.
C4 kullanırım ve bolca FPS verir testlerde her yerde savunurum diyorsan hemen yapayım.

Bak, buraya Izoly savunmaya mı geldin? Yoksa adam akıllı tavsiye almaya mı? Tavsiye almayaysa tavsiye yapılmış zaten, yok savunmayaysa sen git Izoly bilgisayarını al bolca FPS alırsın asla da pişman olmazsın.
:D Izoly savunmaya gelmedim fakat Izoly fiyatına monitörlü ve kasalı sistem toplanmıyor.

:D Izoly savunmaya gelmedim fakat Izoly fiyatına monitörlü ve kasalı sistem toplanmıyor.
Adamlar sisteme PSU skinli C4, i7 2. nesil işlemci, Çin malı uyduruk bir anakart, sistemi çalıştırsa yeter dedirten cinsten RAM ve yine hava almayan kalitesiz kasalar koyuyorlar.

Bu sistem ev için bile bir tehlike. Olası bir elektrik kesintisinde yangın bile çıkarır, verdiğiniz parayla kalırsınız.

Hala gelmişsiniz Izoly savunuyorsunuz :D.

Adamlar sisteme PSU skinli C4, i7 2. nesil işlemci, Çin Mali uyduruk bir anakart, sistemi çalıştırsa yeter dedirten cinsten RAM ve yine hava almayan kalitesiz kasalar koyuyorlar.

Bu sistem ev için bile bir tehlike. Olası bir elektrik kesintisinde yangın bile çıkarır, verdiğiniz parayla kalırsınız.

Izoly savunmuyorum ve tavsiyede etmiyorum fakat Izoly fiyatına başka sistem toplayamıyorsunuz onu diyorum. @334155 !

Adamlar sisteme PSU skinli C4, i7 2. nesil işlemci, Çin malı uyduruk bir anakart, sistemi çalıştırsa yeter dedirten cinsten RAM ve yine hava almayan kalitesiz kasalar koyuyorlar.

Keşke 2. Nesil olsa, bazılarında 1. Nesil mobil görmüştüm.

Adamlar sisteme PSU skinli C4, i7 2. nesil işlemci, Çin Mali uyduruk bir anakart, sistemi çalıştırsa yeter dedirten cinsten RAM ve yine hava almayan kalitesiz kasalar koyuyorlar.

Kardeşim Izoly bilgisayarlarda RGB var demek ki oyuncu bilgisayarı her oyunu açar tabii sizin gibi zenginler bilmez böyle firmaların kıymetini!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı