Izoly bilgisayar alınır mı?

Tabii ki müthiş (!)

Kazık marka hocam. Turbox ve Izoly merdiven altını geçin merdivenin ta kendisidir. 10 yıllık parçaları korkunç fiyatlara satar. Bunları oynayacaksanız APU işinizi görecektir.
 
Merdiven altı pc satan tüm firmalardan uzak durun. Kendini uyanık zanneden ışıklı kasalara 1 nesil işlemci koyup içine r7 240 bile koymayan uyduruktan teyyare bi ssd koyan firma. Değil oyun malum sitelerde 1080p video bile izleyemezsin. Maddi durumun yoksa. Git i5 3470 ya da 4460 işlemci al. Yanına 8 GB bi ram. İkinci el de sahibinden letgodan uygun bi anakart bul. Babana'da gtx 1650 aldır taksitle ya da imkanı varsa. Bu çocuklara Gta 5 bile oynatmayan Türkiye ekonomisine lanet olsun diyorum.
 
Hocam sakın bunlar i5 yazar o i5 13 yıllık 2010 q3 çıkışlı bir işlemci.4gb ram çok düşük artık 8gb bile yetersiz geliyor.Ekran kartı yazmamışsın.Eğer işlemcinin grafik birimi var da apu ise o çok daha büyük sıkıntı sakın ne alın ne aldırın.Bu markalar dolandırıcı.Fiyat bilmiyorum ama siz muhtemelen kasanın ışıklı oldupunu gördünüz i5 yazınca almak istediniz fakat alınmaz.

O paraya ikinci elde mis gibi sistemler var.
Hocam 500 tl monitöre gitse.3k ya çok iyi bişi olmasa da ikimci el bundan çok daha iyi birşey bulursun ikinci ele yönel kesinlikle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı