Izoly GTX 1050 Ti ekran kartı kullanıcı yorumu

Soğutma güzel soğutuyor çip kalitesini bilmem tek sıkıntısı %90 kullanımı geçtiğinde ses biraz artıyor sıkıntı yaşamadım şu ana kadar 5 aydır memnunum gayet güzel FPS ve performans sunuyor.

80 derece GTA5'de iyi değil.
 
Hocam sıkmadımı?
Ben.



80 derece GTA 5 oynamıyorum en yüksek ayarlarda çimende yanladım anlık sekseni gördü çalıdan çıktım 65 düştü geri ne uğraşıyorsunuz GTA 5 hafif bir oyun mu?

Ben burda verilerle konuşuyorum. Birden 65'e düşmesi imkansız bu arada haberin olsun. Furmark'ta rahat 85 derece görür. Ömrü kısa olacak.
 
Yine Izoly öven bir konu.
Kardeşim sen ister inan ister inanma o kart asla alınmaz, ama bir hatayı yapmışsın artık. Ne güzel ki şu ana kadar sorunun olmamış, inşallah daha da olmaz güle güle kullanırsın. Ancak lütfen millete önerme. Siz bu tip ürünleri övüp övüp 10 mesajda öneriyorsunuz, sonra biz o 10 mesajlık hata için 100 mesaj harcıyoruz, biraz bizi de düşünün. Burada soğutma bloğu 45W'lık kartı 80 derecede tutamayan markadan bahsediyoruz, bu markayı gidip de önermek olur mu hiç insaf.

Ek olarak 80 üstü görmedi diyorsun ya, eski kartım 6 pin ek girişti ve üstüne benim eklediğim OC'li MSI 1050 Ti'dı, en sıcak zamanlarda bile 65 görmedi. Yani kartın şimdilik sorunsuz, ama iyi değil.
 

Geri
Yukarı