Izoly K202 Valorant'ta 60 FPS üstü performans verir mi?

GT 740 ne arkadaşım Valorant'ta 2 tane yeni özellik eklense kaldırmaz, 16 GB RAM DDR4 Değil DDR2-3 2.ci Nesil ayrıca 3.Nesil i5 işlemci Allah bilir önceki sahibi tarafından kaç sene kullanıldı. Velhasıl olay şudur, anakart çöp işlemci çöp RAM çöp iken şu anda 60ı en düşük ayarlarda alırsın 2 ay sonra bilgisayar ısınmadan çöpe döner. Dahada uzatmayın çocuğu saçma sapan bir sistemi almaya teşvik ettirmemeni şiddetle öneriyorum.

Teşvik etmedim mesajımda yalnızca "verir" dedim, o bilgisayarı al bile demedim. Siz kendi kendinize tribe giriyorsunuz.

Cihaz özelindeki sorunları ve sebepleri kendiniz söylemişsiniz, benim tekrar etmeme gerek yok.

GT 740 ne arkadaşım Valorant'ta 2 tane yeni özellik eklense kaldırmaz, 16 GB RAM DDR4 Değil DDR2-3 2.ci Nesil ayrıca 3.Nesil i5 işlemci Allah bilir önceki sahibi tarafından kaç sene kullanıldı. Velhasıl olay şudur, anakart çöp işlemci çöp RAM çöp iken şu anda 60ı en düşük ayarlarda alırsın 2 ay sonra bilgisayar ısınmadan çöpe döner. Dahada uzatmayın çocuğu saçma sapan bir sistemi almaya teşvik ettirmemeni şiddetle öneriyorum.
Yav kardesim adam sistemi almis zaten. Okuman da mi yok senin?

Sadece Valorant oynamak için Izoly K202 i5-3470, 16 GB RAM NVIDIA ve GeForce GT 740 4 GB sistem var. En düşük ayarlarda 60 FPS üstü alabilir miyim? Bilgisayarda sadece Valorant yüklü olacak.

Bu hayatta yapacağım en son iş izoly marka PC almak olur maalesef bütçeniz çok az en az 12K lazım diğer oyunları da oynayabilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı