Izoly Lotus X sistem alınır mı?

APU sistem mi bu?

Alınmaz tabii ki de, canlı bomba adeta. Bütçe ne?

15k altı dusunuorm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben babama Turbox alma dedim ve dinlemedi aldi Izoly ve Turbox aynı şeyler benimki biraz daha kötü ama oyun da FPS'ler şöyle PC overclocklu halde DBD leş grafiklerde 45-60 FPS oynanıyor ne kadar zevk alırsın bilemem küçük ekranda 800x600 GTA 5 60 FPS bazı yerlerde özellikle şehirlerde kasıyor.(GTA 5 overclock yapılmadı.) İnanır mısınız bilmem Roblox'ta 45 FPS ve az önce 7 Days to Die girdim onda da kasıyor ve çok ısınıyor.

Sistemdeki kasayı değiştirmek iyi olur, ben kullanıyorum ve fiyatına göre iyi ancak daha iyileri var.

En üstteki Turbox sistem için: Patlamak istiyorsanız alabilirsiniz.

Bende APU sistem var zaten. Yani laptop ama ekran kartını bozdum. APU kullanıyorum. Böyle tırt oldu. PC kasalı ekran kartını gorebileceim bir şey istiorm artık ya

@smunty ekran kartı ekleyebilirsiniz sitede.

@smunty sitedeki 3050 kartı ekleyebilirsiniz ancak 3060 12 GB VRAM kısmından daha iyi olur. Tabii arada 1000 lira fark var.

@smunty sitede ekleyince takılı geliyor galiba. Takılı gelmese daha iyi aslında çünkü pinlerin kırılma gibi bir sorunu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…