Izoly M188 alınır mı?

mcalik52

Zeptopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl?

Sistem kötü biliyorum fakat bilgisayarla genelde YouTube, haberler okuyorum bir de web tasarım için diller öğreneceğim. Zaten idarelik alıyorum 1 2 sene sonra daha iyisini alır ya da sistemi yükseltirim.

Eski bilgisayarını yükselt diyenler olacaktır elbette fakat bilgisayar o kadar eski ki artık video oynatıcısinda video bile açamıyorum direk kapanıyor bilgisayar.

i5 var ama 1. nesil :( zaten oyun oynamak için almıyorum.

Zaten direk hafif Linux dağıtımı yükleyeceğim 😅

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl?

Sistem kötü biliyorum fakat bilgisayarla genelde YouTube, haberler okuyorum bir de web tasarım için diller öğreneceğim. Zaten idarelik alıyorum 1 2 sene sonra daha iyisini alır ya da sistemi yükseltirim.

Eski bilgisayarını yükselt diyenler olacaktır elbette fakat bilgisayar o kadar eski ki artık video oynatıcısinda video bile açamıyorum direk kapanıyor bilgisayar.

i5 var ama 1. nesil :( zaten oyun oynamak için almıyorum.

Zaten direk hafif Linux dağıtımı yükleyeceğim 😅
2. bakın bence çünkü bu da 2. el ve izoly alınmaz.

Tabii alabilirsiniz. Ama ayrı bir konu açın defuse kit önerisi de yapalım PSU için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı