Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
- Meslek
- Öğrenci
@alfarrow sakın almayın. R7 240 gibi bir çöpe para vermeyin. O paraya 2. el 2.5K'ya bir PC alın yanına da bir monitör alın 500'e sizi götürür. Ama İzoly sıfır satıyor demeyin sattığı parçaların çoğunun üretimi 5 yıl önce durmuştur.
Örneğin aşağıdaki sistemi alsanız garantileri duruyorsa hem rahat edersiniz, hem de İzoly'den daha uzun ömürlü olur. İleride PC'niz eskiyince uygun bir ekran kartı satın alıp takarak hiçbir şeyinde oynama yapmadan performansınızı yükseltebilirsiniz. Ayrıca 500'e bir FHD monitör bulursanız 2900'e işinizi halletmiş olursunuz daha ucuza gelir. Bu yüzden Izoly önermiyoruz. 2. el parçaları 0 diye millete iteliyorlar.
www.sahibinden.com
Üstelik bunun gibi çok ilan var, ben araştırmadan rastgele buldum ona rağmen daha ucuza geliyor. Bütçenizi ve yaşadığıniz yeri yazıp konu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
Örneğin aşağıdaki sistemi alsanız garantileri duruyorsa hem rahat edersiniz, hem de İzoly'den daha uzun ömürlü olur. İleride PC'niz eskiyince uygun bir ekran kartı satın alıp takarak hiçbir şeyinde oynama yapmadan performansınızı yükseltebilirsiniz. Ayrıca 500'e bir FHD monitör bulursanız 2900'e işinizi halletmiş olursunuz daha ucuza gelir. Bu yüzden Izoly önermiyoruz. 2. el parçaları 0 diye millete iteliyorlar.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Üstelik bunun gibi çok ilan var, ben araştırmadan rastgele buldum ona rağmen daha ucuza geliyor. Bütçenizi ve yaşadığıniz yeri yazıp konu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz.