Neyse ben böyle devam edim baktık sorun çıkıyor fan takarız camları çıkartırız.
Ama şunu söylemek isterim PC çok tozlanır.
Neyse ben böyle devam edim baktık sorun çıkıyor fan takarız camları çıkartırız.
Neyse ben böyle devam edim baktık sorun çıkıyor fan takarız camları çıkartırız.
Mesajımı oku ekran kartın fanları toz tutarsa olan ekran kartına olur.
Şimdi anlamıyorum ben bu bilgisayara ne yaprsam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için bir bilgisayar olur?
İşlemcide mi sıkıntı var PSU mu değiştrim?
Okuyorum merak etme.
PSU değiştir ve 6 ayda bir termal macun değiştir.
PSU bakarız termak macunada bakarız bu termal macun kolay PSU nasıl takacağım'ı bilmiyorum anakarta uycak mı?
Of ne zamana kadar dayanır peki?PC ciye götürün uzman olan kişiye parçaları çalabiliyorlar.
Bakın ben ne dedim PSU patlar dedim,
[Troll Konu] Izoly PSU patladı!
Merhaba, 4 ay önce Izoly N12X aldım. Bugün PC'yi açtığımda pat diye ses geldi sonra köfte ekmek kokusu gibi bir şey geldi ve PSU fanına baktığımda erimişti. Sonra PC'yi bir daha açayım dedim, görüntü gelmedi. Bilgisayarım...www.technopat.net
Of ne zamana kadar dayanır peki?
5-6 ay.
5-6 ay.
PSU dışında her şey tamam mı ve PSU önerir misiniz?
İşlemci: Intel core™ i5 3470 3.20GHz -Turbo 3.60GHz; 6MB; 77W ekran kartı: AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128bit DX12 RAM: Asboard 1600MHz 8 GB DDR3 240-PIN anakart: Asboard H61 DDR3 USB 3.0 1155PIN mATX anakart SSD: Asboard 240 GB 550-520MB/s SATA3 2.5" HDD: WD Blue 500GB 7200RPM 3, 5" SATA 3.0 kasa: Izoly RGB K4 Knight 4xrgb fan ATX güç kaynağı: Izoly C220 500W 120mm fan 3xsata 2xıde monitör: Izoly 2456 24" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD LED monitör" 5ms HD LED monitör klavye: Izoly andromeda K500 Rainbow mekanik Q Gaming klavye mouse: Izoly abyss Gaming RGB 4800DPI mouse.
Sistem bilgilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.