Amazing Jaagub
Centipat
Daha fazla
Selam dostlar. Yakın bir zamanda kuzenim eski bilgisayarını sattı. Onun yerine yenisini almayı planlıyor. Bana bu bilgisayarı attı:
İzoly N12x İ5-3470 8GB 240SSD 500GB RX550 4GB 24"Oyun Bilgisayarı
Ama bu bana hiç güzel gözükmedi. 4 bin liraya 8 GB RAM, 3.60 GHz işlemci, bunlar bu fiyata, hele de şu gün hiç olabilecek ürünler gibi durmuyor. Özellikle de markanın Izoly olması beni çok uzaklaştırdı. Ancak ben bu konuları sadece yüzeysel olarak biliyorum. Bilgisayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim, bu bilgisayar alınmalı mı? Yoksa yerine ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Sistem güzel monitör IPS veya VA panel olması daha iyi olur.Pollux 3APU-SDN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 907362
Bu düzenlemeleri yapın.
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tamam teşekkürler kuzenime yollayacağım. Uyarım ben de bu marka kötüdür diye de yine de bir teyit etmek istedim. Sağolun.Pollux 3APU-SDN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eki Görüntüle 907362
Bu düzenlemeleri yapın.
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MF Product Strike 0560 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MF Product Strike 0560 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
4200TL tutuyor.
Selam dostlar. Yakın bir zamanda kuzenim eski bilgisayarını sattı. Onun yerine yenisini almayı planlıyor. Bana bu bilgisayarı attı:
İzoly N12x İ5-3470 8GB 240SSD 500GB RX550 4GB 24"Oyun Bilgisayarı
Ama bu bana hiç güzel gözükmedi. 4 bin liraya 8 GB RAM, 3.60 GHz işlemci, bunlar bu fiyata, hele de şu gün hiç olabilecek ürünler gibi durmuyor. Özellikle de markanın Izoly olması beni çok uzaklaştırdı. Ancak ben bu konuları sadece yüzeysel olarak biliyorum. Bilgisayar konusunda yardımcı olursanız sevinirim, bu bilgisayar alınmalı mı? Yoksa yerine ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.