Izoly N12X-T alınır mı?

Toplama daha mantıklı bu bütçede.

2X.
6798TL ediyor hocam sizce iyi mi?

Ufak bir düzenleme yapalım.
2X.
Bu SSD de DRAM var.
Kasanız meash olsun.

Valorant'ta 150-200 FPS verir.

Sakın almayın Izoly, Turbox, Dragos, drx, avantron, gamers arena görünce telefonu fırlatın (!) yani herhangi bir ürünün markası bunlarsa bütçeniz az olsa bile sakın almayın. Çünkü bütçenin az olması ( var olması ) bütçenin çöp olmasından kat kat iyidir. Mümkün olsaydı eğer bu ucubelere dava açardım bile (!) :D

Toplama daha mantıklı bu bütçede.

Valorant'ta 150-200 FPS verir.

Sağ olun hocam bu sistem bana da mantıklı geldi 5 bin verip kazıklanmaktansa daha fazla verip bundan alacağım.
Sizce bu sisteme sonradan ekran kartı gerekirmi yoksa böylede kullansam iyi performans verir mi?

Sağ olun hocam bu sistem bana da mantıklı geldi 5 bin verip kazıklanmaktansa daha fazla verip bundan alacağım.
Sizce bu sisteme sonradan ekran kartı gerekirmi yoksa böylede kullansam iyi performans verir mi?

İstersen sonradan RX6600 alıp kullanabilirsin darboğaz olmaz.
Ekran kartı şu an için yeterli RX6600 için bütçen oluncaya kadar götürü seni.

Olur ama hem kasa hem de PSU kötü.

Sizin attığınız CPU'nün içinden soğutucu çıkmıyormuş bende bütçemi geçmeden alabileceğim bir şey aradım ama bulamadım aşırı kaliteli bir şey aramıyorum CPU'yu ortalama bir ısıda tutacak bir şey arıyorum siz ne önerirsiniz 300 TL'yi aşmayacak şekilde.

Sizin attığınız CPU'nün içinden soğutucu çıkmıyormuş bende bütçemi geçmeden alabileceğim bir şey aradım ama bulamadım aşırı kaliteli bir şey aramıyorum CPU'yu ortalama bir ısıda tutacak bir şey arıyorum siz ne önerirsiniz 300 TL'yi aşmayacak şekilde.

İstersen 3150TL'ye kutulu fanlı alabilirsin.
Ayrı almak istersen bu fazla fazla yeterlidir

İstersen 3150TL'ye kutulu fanlı alabilirsin.
Ayrı almak istersen bu fazla fazla yeterlidir.

Tamamdır teşekkürler çok yardım ettiniz umarım önümüzdeki hafta sistemi alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı